Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kedi Muhabbeti

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Son günlerde bir kedi muhabbetidir gidiyor.
Efendim kedi elektrikleri nasıl kesermiş de falan da filan da..
Kedi muhabbetleri artınca benim de aklıma bir kedi fıkrası geldi, buyurun:
Temelin bir kedisi varmış ve her gün düzenli olarak gezmeye çıkartırmış. Bir gün yolda karşılaştığı bir arkadaşı:
-Ula senun paşka işin yok midur pikmaymusun herkün bu kediyi gezdirmekten diye sorunca Temel:
-Pende piktum ama ne yapayum ha pu kedi pakiredir istemeyrum pi de yavrulasun korkayrum salamayrum! demiş. Bunun üzerine arkadaşı:
-Ula usağum ha punun kolayi fardur... Penzine pula sal oni yanuna gelmez kedi medi..
Temelin kafasına yatmış bu yöntem bir deneme yapmış bakmış gerçekten yanına kedi falan yanaşmıyor her gün sabahtan salarmış kediyi benzine
bulayıp... Aksam hava kararınca kedi de eve dönermiş. Rahat etmiş Temel, taaa ki bir akşam kedi hava kararıp da hala eve dönmeyinceye kadar...
Bir telaş bir telaş oraya bak buraya sor yok gitti bizim kedi diye düşünürken rastladığı mahallenin çocuğu;
-Ha pen kördum senun kediyi şu ileriki ranpada penzini bitmiş öbür kediler dayanaydu oni…:s41:s41:s41

Üst Alt