- Konum
- İzmir
-
- Üyelik Tarihi
- 29 Eyl 2015
-
- Mesajlar
- 1,638
-
- MFC Puanı
- 94
Malzemeler
500 gram kuru kayısı
150 gram kaymak
4 yemek kaşığı bal
50 gram file şam fıstığı
Kaymaklı Kayısı Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Kaymaklı Kayısı Tatlısı Tarifi Tarifi için;
Kuru kayısıları bir gece önceden soğuk suda bekletip şişirin. Ardından tencerede sulandırdığınız bal ile haşlayın. Süzüp soğumaya bırakın. İyice soğuduktan sonra içlerini kaymak ile doldurun ve şam fıstığı ile süsleyerek servis edin.
500 gram kuru kayısı
150 gram kaymak
4 yemek kaşığı bal
50 gram file şam fıstığı
Kaymaklı Kayısı Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Kaymaklı Kayısı Tatlısı Tarifi Tarifi için;
Kuru kayısıları bir gece önceden soğuk suda bekletip şişirin. Ardından tencerede sulandırdığınız bal ile haşlayın. Süzüp soğumaya bırakın. İyice soğuduktan sonra içlerini kaymak ile doldurun ve şam fıstığı ile süsleyerek servis edin.