-
-
-
- MFC Puanı
- 16,310
Açıklama:
Bu yazılım, kayıt defter bileşenlerini birleştirici bir görev çalıştırarak bilgisayarınızın tüm performansını artıracak ve kayıt defterine erişimi artıracaktır.
Quicksys RegDefrag, Windows PC Kullanıcıları için, Windows kayıt defteri öğelerinizde birleştirici bir görev gerçekleştirmenize yardımcı olmak için özel olarak oluşturulmuş güçlü bir araçtır.
Tarama işlemi sırasında diğer açık uygulamalara erişemezsiniz. Tamamlandığında, geçerli kayıt defteri boyutunu, yenisini ve boyut farkını görüntüleyebilirsiniz.
Buna ek olarak, dosya yolları ve boyutu gibi kayıt defteri bilgilerini alabilir ve Quicksys RegDefrag'ın güncellemeleri otomatik olarak kontrol etmesini ve birleştirmeden önce sistem geri yükleme noktaları oluşturmasını devre dışı bırakmak için "Seçenekler" menüsüne erişebilirsiniz. Ayrıca, arayüz dilini değiştirebilirsiniz.
Quicksys RegDefrag, kayıt defteri öğelerinizi taraması biraz zaman alır, ancak vaat ettiği sonuçları verir. Bu aracı, ister yeni başlayanlar ister deneyimli kullanıcılar olsun, tüm kullanıcılara kesinlikle önermekteyim.Çünkü ben kendim sürekli kullanmaktayım.
Ekran Görüntüsü : (TRWE_2012)
Yazılımı en yüksek kullanıcı yetkileriyle (SYSTEM) Çalıştırılması......

Yazılımın arayüzü gayet basittir.
Virüs Total Sonucu :
İndirme Linki (Resmi Web Sayfası Kapanmış) :
Bu yazılım, kayıt defter bileşenlerini birleştirici bir görev çalıştırarak bilgisayarınızın tüm performansını artıracak ve kayıt defterine erişimi artıracaktır.
Quicksys RegDefrag, Windows PC Kullanıcıları için, Windows kayıt defteri öğelerinizde birleştirici bir görev gerçekleştirmenize yardımcı olmak için özel olarak oluşturulmuş güçlü bir araçtır.
Defrag işlemine başlanması
Arayüz temiz ve gezinmesi basittir. İzlemeniz gereken yalnızca üç adım vardır - kayıt defterini analiz edin, istatistikleri inceleyin ve birleştirme görevini gerçekleştirin.Tarama işlemi sırasında diğer açık uygulamalara erişemezsiniz. Tamamlandığında, geçerli kayıt defteri boyutunu, yenisini ve boyut farkını görüntüleyebilirsiniz.
Bir yedek oluşturun, raporlar oluşturun ve diğer ayarları değiştirin
Kayıt defteri anahtarlarınızı birleştirmeden önce, Quicksys RegDefrag, bir şeyin daha sonra yanlış gitmesi durumunda otomatik olarak bir sistem geri yükleme noktası oluşturur.İş tamamlandıktan sonra, birleştirme verileriyle bir HTML raporu oluşturabilir ve değişiklikleri uygulamak için bilgisayarı yeniden başlatabilirsiniz.Buna ek olarak, dosya yolları ve boyutu gibi kayıt defteri bilgilerini alabilir ve Quicksys RegDefrag'ın güncellemeleri otomatik olarak kontrol etmesini ve birleştirmeden önce sistem geri yükleme noktaları oluşturmasını devre dışı bırakmak için "Seçenekler" menüsüne erişebilirsiniz. Ayrıca, arayüz dilini değiştirebilirsiniz.
Performans ve sonuç
Program küçük miktarda sistem kaynağı kullanır ve pc kullanıcısının kullanma sırasında herhangi bir hata ortaya çıkarmaz. Maalesef, kullanılabilir bir Yardım dosyası yok.Quicksys RegDefrag, kayıt defteri öğelerinizi taraması biraz zaman alır, ancak vaat ettiği sonuçları verir. Bu aracı, ister yeni başlayanlar ister deneyimli kullanıcılar olsun, tüm kullanıcılara kesinlikle önermekteyim.Çünkü ben kendim sürekli kullanmaktayım.
Ekran Görüntüsü : (TRWE_2012)
Yazılımı en yüksek kullanıcı yetkileriyle (SYSTEM) Çalıştırılması......

Yazılımın arayüzü gayet basittir.

Virüs Total Sonucu :
Kod:
https://www.virustotal.com/gui/file/85bb6126c90527bfaf04914eb4d8025d77b777d34718023fe8f020c437593adc
İndirme Linki (Resmi Web Sayfası Kapanmış) :
Kod:
https://www.softpedia.com/get/Tweak/Registry-Tweak/Quicksys-RegDefrag.shtml