Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaşarlı Enginar Dolma

OBERON

MFC Üyesi
  • Üyelik Tarihi
    20 Kas 2016
  • Mesajlar
    3,156
  • MFC Puanı
    41
Malzemeler

4 ENGİNAR
1 7-8 YEMEK KAŞIĞI BEZELYELİ GARNÜTÜR
4 İRİ DİLİM KAŞAR
1 LİMON
1 SOĞAN
TUZ


Hazırlanışı

TEMİZLENMİŞ ENGİNARLARI LİMONLA OVUP YARIM LİMON,TUZ VE SU İLE HAŞLIYORUZ.
DİĞER TARAFTA KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ SOĞANI YAĞDA KAVURUP GARNÜTÜRÜ EKLEYEREK BİRLİKTE SOTELİYORUZ.
YUMUŞAYAN ENGİNARLARI FIRIN KABINA DİZİP İÇİNE HAZIRLADIĞIMIZ GARNİTÜRÜ PAYLAŞTIRIYORUZ.
ÜZERİNE KAŞARLARI KOYUP KIRMIZI BİBER SERPİYORUZ
3 YEMEK KAŞIĞI KADAR SU KOYUP FIRINA VERİYORUZ
180 DERECEDE KAŞAR ERİYİP SUYU BİRAZ ÇEKENE KADAR PİŞİRİYORUZ.
 
Üst Alt