-
- Üyelik Tarihi
- 16 Eyl 2014
-
- Mesajlar
- 1,713
-
- MFC Puanı
- 6
İçindekiler
1 kutu kruvasan hamuru
1 cup shredded Kaşar peyniri
1-2 yemek kaşığı doğramış Acı meksika biberi
5 dilim gevrek pastırma, doğranmış / rendelenmiş
120 gr. krem peynir, oda sıcaklığında
Hazırlanışı
Fırını 350 dereceye ayarlayın.
Küçük bir kasede krem peynir, pastırma ve acı biberleri karıştırın ve bir kenara koyun.
Hamuru bir tepsiye ince olacak şekilde yayın. Düz bir dikdörtgen olacak şekilde açılması gerekiyor.
Hazırladığınız hamurun üzerine eşit dağılacak şekilde, rendelenmiş kaşar peynirin ve hazırladığınız karışımın 4′de 3′ünü yayın.(kalan kaşarları ve karışımı daha sonra kullanacağız)
Eşit şekilde yaydığınızı kontrol edin, hamuru rulo şeklini alacak şekilde yuvarlayın.
Eşit aralıklarla bu ruloyu kesin. Kestiğiniz bu yuvarlak(küçük tekerlek şeklindeki) kısımları yan yatırıp, kalan karışımı bu yuvarlak (küçük tekerlek şeklindeki) hamurların üzerine eşit şekilde serpin en üste de rendelenmiş kalan kaşarları serpin.
9-11 dk arasında pişirin. Ya da hamurlar ekmek rengine gelinceye kadar pişirin.
Servis yapmadan önce ılınmasını bekleyin ve servis yapın.
1 kutu kruvasan hamuru
1 cup shredded Kaşar peyniri
1-2 yemek kaşığı doğramış Acı meksika biberi
5 dilim gevrek pastırma, doğranmış / rendelenmiş
120 gr. krem peynir, oda sıcaklığında
Hazırlanışı
Fırını 350 dereceye ayarlayın.
Küçük bir kasede krem peynir, pastırma ve acı biberleri karıştırın ve bir kenara koyun.
Hamuru bir tepsiye ince olacak şekilde yayın. Düz bir dikdörtgen olacak şekilde açılması gerekiyor.
Hazırladığınız hamurun üzerine eşit dağılacak şekilde, rendelenmiş kaşar peynirin ve hazırladığınız karışımın 4′de 3′ünü yayın.(kalan kaşarları ve karışımı daha sonra kullanacağız)
Eşit şekilde yaydığınızı kontrol edin, hamuru rulo şeklini alacak şekilde yuvarlayın.
Eşit aralıklarla bu ruloyu kesin. Kestiğiniz bu yuvarlak(küçük tekerlek şeklindeki) kısımları yan yatırıp, kalan karışımı bu yuvarlak (küçük tekerlek şeklindeki) hamurların üzerine eşit şekilde serpin en üste de rendelenmiş kalan kaşarları serpin.
9-11 dk arasında pişirin. Ya da hamurlar ekmek rengine gelinceye kadar pişirin.
Servis yapmadan önce ılınmasını bekleyin ve servis yapın.