Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Karolin Fişekçi'den Gülben Ergen'e Göndermeli Tweet

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
Orhan Pamuk ile aşk yaşadığı haberiyle tanınan ünlü ressam Karolin Fişekçi, Gülben Ergen'in TRT açıklaması hakkında yorum yaptı.

Sosyal medya hesabında, sosyal konulardan, cinselliğe, ırkçılığa hatta siyasete kadar birçok konuda yorum yapan Karolin Fişekçi, bugün de Gülben Ergen'in açıklamasına yorum yaptı.

Kocası Erhan Çelik'in TRT1 ile anlaşmaya varmasının ardından eşi ve kendisi hakkında çıkan iddialar üzerine, bunun ailesine yapılmış bir 'karalama kampanyası' olduğunu söyleyen Ergen, konu hakkında basın açıklaması yaptı.

"BENİM KOCAM EVE EKMEK GETİRMESİN Mİ?"

Ergen'in açıklamasının magazin gündeminde geniş yer bulmasının ardından Fişekçi, 'ne yani benim kocam eve ekmek getirmesin mi?' yazarak, Ergen'e imada bulundu.

kaynak : son dakika

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Valla ne diye tartışmışlar niye tartışmışlar nasıl tartışmışlar 5N1K yı sor, anlamadım :sigara

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
olay şöyle:d gülben ergenin kocası trt 1 de haber spikeri oldu..
sosyal medya da eleştiri oldu gülbende eşini savundu o eşini savununca bu bayan da kendince ince bir mesaj yollamış gülbene :D

Bezelye

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Haa ulan memleket deniz yemeyen keriz :sigara Fişekçi ye ne :sigara O yiyemiyor diye kıskandı heralde :sigara

Bezelye

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Ağlamayan bebeye emzik vermezler :sigara

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
ben o kadar ağlasam hic bişey vermezler:) halkın yanındayız derler ama...
amalar fakatlar lakinler çoktur:D

Bezelye

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Ama fakat lakin ki öyle değildir bu işler :sigara

Üst Alt