Karnıbahar yemeğini kimimiz severiz ,kimimiz sevmeyiz.Aşağıda yapım aşamalarını resimlerle görüyorsunuz.Önce kıymalı harcımızı pişiriyoruz.Kıyma,küçük küçük doğranmış soğan,tuz ve baharatlar,biraz da salça.
Karnıbaharımızı bütün bir şekilde haşlıyoruz.Haşladığımız karnıbaharı geniş bir tencereyealıyoruz.Üzerini kıymalı harcımızla kapatıyoruz.Sıcak suda salçayı inceltiyoruz ve tencereye boşaltıyoruz.Tencerenin ağzını kapatıp 15/20 dk daha pişiriyoruz.İster tencereden servis yapın,istersenizkarnıbaharı alacak büyüklükte bir kapta da servisinizi yapabilirsiniz.Afiyet olsun...
Karnıbaharımızı bütün bir şekilde haşlıyoruz.Haşladığımız karnıbaharı geniş bir tencereyealıyoruz.Üzerini kıymalı harcımızla kapatıyoruz.Sıcak suda salçayı inceltiyoruz ve tencereye boşaltıyoruz.Tencerenin ağzını kapatıp 15/20 dk daha pişiriyoruz.İster tencereden servis yapın,istersenizkarnıbaharı alacak büyüklükte bir kapta da servisinizi yapabilirsiniz.Afiyet olsun...