- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
Malzemeler:
1 kg havuç
1 kg salatalık
1 kg körpe yeşil biber
1 kg yeşil domates
5-6 çorba kaşığı turşu tuzu
1 su bardağı sirke
10-12 diş sarımsak
Yapılışı:
Havuçların dışını kazıyın
Sivri biberleri yıkayıp uçlarından biraz kesin
Salatalıkların baslarını alın
Turşuyu yapacağınız kavanozu dolduracak kadar suda tuzu eritip: sirkesini ilave ederek salamurasını hazırlayın
Hazırladığınız sebzeleri kavanoza değişimli olarak yerleştirin
Aralarına sarımsak dişlerini ekleyin
Salamurayı kavanoza sebzeleri geçecek kadar bosaltın
Maydanozu üzerine yerleştirip kapağını sıkıca kapatın
Kuru ve serin bir yerde 15 gün bekletin
1 kg salatalık
1 kg körpe yeşil biber
1 kg yeşil domates
5-6 çorba kaşığı turşu tuzu
1 su bardağı sirke
10-12 diş sarımsak
Yapılışı:
Havuçların dışını kazıyın
Sivri biberleri yıkayıp uçlarından biraz kesin
Salatalıkların baslarını alın
Turşuyu yapacağınız kavanozu dolduracak kadar suda tuzu eritip: sirkesini ilave ederek salamurasını hazırlayın
Hazırladığınız sebzeleri kavanoza değişimli olarak yerleştirin
Aralarına sarımsak dişlerini ekleyin
Salamurayı kavanoza sebzeleri geçecek kadar bosaltın
Maydanozu üzerine yerleştirip kapağını sıkıca kapatın
Kuru ve serin bir yerde 15 gün bekletin