- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
MALZEMELER
- 400 gr haşlanmış karides
- 200 gr kuru fasulye
- 100 gr nohut
- 200 gr konserve Meksika fasulyesi
- 2 kereviz sapı
- 1 küçük atom salata
- 1 dolmalık sarı biber
- 1 kırmızı dolmalık biber
- 1 dolmalık yeşil biber
- 3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
- 2 çorba kaşığı sirke
- 1 tatlı kaşığı nar ekşisi
- Tuz
- 200 gr kuru fasulye
- 100 gr nohut
- 200 gr konserve Meksika fasulyesi
- 2 kereviz sapı
- 1 küçük atom salata
- 1 dolmalık sarı biber
- 1 kırmızı dolmalık biber
- 1 dolmalık yeşil biber
- 3 çorba kaşığı sızma zeytinyağı
- 2 çorba kaşığı sirke
- 1 tatlı kaşığı nar ekşisi
- Tuz
HAZIRLANIŞI
Kuru fasulye ve nohudu akşamdan ıslatın. Ertesi gün suyunu değiştirip düdüklü tencerede haşlayın. Süzüp ılınmaya bırakın. Meksika fasulyesinin suyunu süzüp yıkayın. Kereviz saplarını doğrayın. Atom salatasının yapraklarını ayırıp temizleyin ve iri doğrayın. Sarı, kırmızı ve yeşil dolmalık biberleri temizleyip ince şerit şeklinde kesin. Sızma zeytinyağı, sirke, nar ekşisi ve tuzu bir kaseye alıp karıştırın. Fasulye, nohut, Meksika fasulyesi, kereviz sapı, atom salata, kırmızı, sarı ve yeşil biberleri salata kasesine alın. Üzerine 3 kaşık zeytinyağlı sos gezdirip harmanlayın. Karidesleri ilave edip kalan sosu üzerine gezdirin.