Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kara Kule filmi kaç yılında çekilmiştir? Kara Kule konusu ne, oyuncuları kim?

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Kara Kule filmi kaç yılında çekilmiştir? Kara Kule konusu ne, oyuncuları kim?

Kadrosundaki birbirinden ünlü oyuncularla dikkatleri üzerine çeken Kara Kule filmi, bu akşam ekranlarda olacak. Stephen King'in çok sevilen romanından uyarlanan Kara Kule filmi ile ilgili tüm bilgiler haberimizde…

Yönetmenliğini Nikolaj Arcel'in yaptığı ve 2017 yılında vizyona giren Kara Kule filminde, Matthew McConaughey ve Idris Elba gibi ünlü oyuncularla oynamıştır. Stephen King’in toplamda 7 ciltlik serisinden uyarlanan Kara Kule filminin konusu ve oyuncuları…

KARA KULE KONUSU

Son Savaşçı Şövalye, Roland Deschain, bütün evreni bir arada tutan Kara Kule'nin yok olmasını engellemek için, Siyah Giyen Adam olarak bilinen Walter O'dim'e karşı sürdürdüğü sonsuz bir savaş içinde esir kalmıştır. Dünyanın kaderinin pamuk ipliğine bağlı olduğu, iyi ve kötünün ters düştüğü bu son savaşta Roland, kaleyi Siyah Giyen Adam'dan koruyacak tek kişidir.

KARA KULE OYUNCULARI

Katheryn Winnick

Matthew McConaughey

Idris Elba

Abbey Lee

Jackie Earle Haley

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
yaaaaaaaaaaaa devamı gelmeyince bende gittim seri kitabını aldım.. ama daha okumadım..

film çok iii.. aktörler iii konu iii yönetmenlik iiii herşey iiiiiiiiii :inlove:

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
muhtemelen :) witcher bitsin okuyacağım :D

Üst Alt