Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KAPLAN Dil Okulu

NunveyLa

ßir Tarafta güLüşün var,Sırtımda kanLı ßıçağın..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    312
40 yıldır eğitim veren dil okulunun sadece Amerika değil aynı zamanda İngiltere, İskoçya, İrlanda, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Malta ve Güney Afrika’da da merkezleri bulunmaktadır.
Var olan akreditasyonları: ACCET, AAIEP, TESOL, NAFSA.

Sunulan Programlar
Genel İngilizce Programları: 16 yaş ve üzerindekiler programlara katılabilmektedir. Dersler 45 dakika sürer ve sınıf mevcudu ortalama 12 kişi olmakla birlikte en fazla 15 kişi olabilmektedir. Program süresi en az iki hafta olup, katılımcının tercihi doğrultusunda dilediği kadar uzatılabilir.

Premier Intensive: Başlangıç seviyesinden itibaren tüm seviyelere uygun bir programdır. Haftada 20 ders Genel İngilizce + 10 ders Seçmeli Ders olmak üzere toplam 30 ders eğitim verilir. Seçmeli Dersler tercih edilen okula ve katılımcının seviyesine göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak Seçmeli Ders başlıkları; Yazım ve Kelime Bilgisi, Güncel Olaylar, Konuşma ve Telaffuz, Yerel Kültür şeklindedir.

KAPLAN
Premier Plus: Başlangıç seviyesinden itibaren tüm seviyelere uygun bir programdır. Haftada 20 ders Genel İngilizce + 4 ders Seçmeli Ders olmak üzere toplam 24 ders eğitim verilir. Seçmeli Dersler tercih edilen okula ve katılımcının seviyesine göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak Seçmeli Ders başlıkları; Yazım ve Kelime Bilgisi, Güncel Olaylar, Konuşma ve Telaffuz, Yerel Kültür şeklindedir.

Premier: Başlangıç seviyesinden itibaren tüm seviyelere uygun bir programdır. Haftada 20 ders Genel İngilizce eğitimi verilir. Katılımcıların ders harici aktivite ve gezilere katılma imkanını artıran, ders ile tatili birleştiren bir programdır.

İş İngilizcesi: Programa katılım için, katılımcılardan en az ileri-orta seviyede İngilizce bilmeleri beklenmektedir.

Sınava Hazırlık Programları: 16 yaş ve üzerindekiler programlara katılabilmektedir. Dersler 45 dakika sürer ve sınıf mevcudu ortalama 12 kişi olmakla birlikte en fazla 15 kişi olabilmektedir.

TOEFL Sınavına Hazırlık: The Test of English as a Foreign Language (TOEFL) sınavına hazırlık programı dahilinde 20 ders Genel İngilizce + 10 ders TOEFL sınavına hazırlık dersi olmak üzere haftada 30 ders eğitim verilmektedir.

Özel Lise Programı: 13 – 19 yaş arasındaki öğrencilere Amerika’daki devlet liselerine alternatif olarak özel liselerde eğitim imkanı verilir. Katılan öğrencilere uygulanacak olan seviye tespit sınavı sonucunda öğrencilerin İngilizce seviyelerinin yeterli olması durumunda öğrenciler lise programlarına başlayabilirler. İngilizce seviyeleri yetersiz olan öğrencilerin gereken miktarda İngilizce eğitimi almaları gerekecektir.

Amerika’da yerleştirme yapılabilecek liseler Capistrano Valley Christian High School – California, Fairmont Schools – California, Justin-Siena High School – California, Canyonville Christian Academy – Oregon, Edmonds Community College – Washington, Green River Community College – Washington, Freeman Academy – South Dakota, Holy Trinity High School – Minnesota, Saint Paul Lutheran – Missouri, Andrews School – Ohio, Immaculate Heart Christian High School – New York, Seton Catholic – New York, Marianapolis Preparatory School – Connecticut, Newman School – Massachusetts, Fryeburg Academy – Maine, Washington Academy – Maine ve Montverde Academy – Florida’dır.

Akademik Yıl ve Sömestre Programları: 16 yaş ve üzerindekiler programa katılabilmektedir. Başlangıç seviyesinden itibaren tüm seviyelere uygun bir programdır. Haftada 24 veya 30 ders eğitim verilir. Program süresi 5 veya 9 aydır. Sınıf mevcudu ortalama 12 kişi olmakla birlikte en fazla 15 kişi olabilmektedir.

2010 Başlangıç Tarihleri:
Akademik Yıl : Ocak, Nisan, Haziran
Akademik Sömestre : Ocak, Mart, Nisan

Üniversiteye Hazırlık Programları
Üniversite Lisans Programlarına Hazırlık: 17 yaş ve üzeri için tasarlanmış bir programdır. Başlangıç seviyesinden itibaren tüm seviyelere uygun bir programdır. Aspect’te Üniversite Lisans Programlarına Hazırlık size herhangi bir Kuzey Amerika lisans programına başlayabilmeniz için gerekecek olan dil seviyesini ve akademik yeterliliği sağlar. Program kanada veya Amerika Birleşik Devletleri’nde üniversiteye başlamanız için gereken TOEFL skorunu alabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Haftada 20 Genel İngilizce Dersi + 10 TOEFL dersi olmak üzere 30 ders eğitim verilir. Öğrenciler ayrıca 8 hafta süresince, haftada 3 saat TOEFL sınıflarına katılırlar. Sınıf mevcudu ortalama 11 kişi olmakla birlikte en fazla 15 kişi olabilir. Program süresi en az 8 haftadır.

Üniversite Lisans Programlarına Hazırlık Sömestresi: 17 yaş ve üzeri için tasarlanmış bir programdır. Başlangıç seviyesinden itibaren tüm seviyelere uygun bir programdır.

Program Kanada veya Amerika Birleşik Devlerinde üniversiteye başlamanız için gereken TOEFL skorunu alabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Haftada 20 Genel İngilizce Dersi + 10 TOEFL dersi olmak üzere 30 ders eğitim verilir. Sınıf mevcudu ortalama 11 kişi olmakla birlikte en fazla 15 kişi olabilir. Program süresi 20 haftadır.

Üniversite Lisans Programlarına Hazırlık Yılı: 17 yaş ve üzeri için tasarlanmış bir programdır. Başlangıç seviyesinden itibaren tüm seviyelere uygun bir programdır.
Program Kanada veya Amerika Birleşik Devlerinde üniversiteye başlamanız için gereken TOEFL skorunu alabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Haftada 20 Genel İngilizce Dersi + 10 TOEFL dersi olmak üzere 30 ders eğitim verilir. Sınıf mevcudu ortalama 11 kişi olmakla birlikte en fazla 15 kişi olabilir. Program süresi 32 haftadır.

Lisansüstü Üniversite Programlarına Hazırlık: 21 yaş ve üzeri için tasarlanmış bir programdır. İleri seviyesinden itibaren tüm seviyelere uygun bir programdır. KAPLAN ‘ın Lisansüstü Üniversite Programlarına Hazırlık Programı, size ABD veya Kanada’da bir lisans üstü üniversite programına başlamak için gerekli olan İngilizce seviyesini ve GMAT/GRE sınavları için gerekli olan nitelikleri kazandıracaktır. Haftada 20 Genel İngilizce Dersi + 10 TOEFL dersi olmak üzere 30 ders eğitim verilir. Öğrenciler ayrıca 8 hafta süresince, haftada 3 saat GMAT/GRE sınıflarına katılırlar. Sınıf mevcudu ortalama 11 kişi olmakla birlikte en fazla 15 kişi olabilir. Program süresi en az 8 haftadır.

Lisansüstü Üniversite Programlarına Hazırlık Sömestresi: 21 yaş ve üzeri için tasarlanmış bir programdır. Orta seviyeden itibaren tüm seviyelere uygun bir programdır. KAPLAN Lisansüstü Üniversite Programlarına Hazırlık Sömestresi size herhangi bir Kuzey Amerika lisans programına başlayabilmeniz için gerekecek olan dil seviyesini ve akademik yeterliliği sağlar. Program Kanada veya Amerika Birleşik Devlerinde üniversiteye başlamanız için gereken TOEFL skorunu alabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Haftada 20 Genel İngilizce Dersi + 10 TOEFL dersi olmak üzere 30 ders eğitim verilir. Öğrenciler ayrıca 8 hafta süresince, haftada 3 saat GMAT/GRE sınıflarına katılırlar. Sınıf mevcudu ortalama 11 kişi olmakla birlikte en fazla 15 kişi olabilir. Program süresi 20 haftadır.

Lisansüstü Üniversite Programlarına Hazırlık Yılı: 21 yaş ve üzeri için tasarlanmış bir programdır. Orta seviyeden itibaren tüm seviyelere uygun bir programdır. KAPLAN Lisansüstü Üniversite Programlarına Hazırlık Yılı size herhangi bir Kuzey Amerika lisans programına başlayabilmeniz için gerekecek olan dil seviyesini ve akademik yeterliliği sağlar.
Program Kanada veya Amerika Birleşik Devlerinde üniversiteye başlamanız için gereken TOEFL skorunu alabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Haftada 20 Genel İngilizce Dersi + 10 TOEFL dersi olmak üzere 30 ders eğitim verilir. Sınıf mevcudu ortalama 11 kişi olmakla birlikte en fazla 15 kişi olabilir. Program süresi 32 haftadır.

KAPLAN U.S.A Merkezleri
Londra -Covent Garden
Londra – Leicester Square
Bath
Salisbury
Cambridge
Oxford
Bournemouth
Torquay
Manchester
Edinburgh

Üst Alt