Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

KapaLı oLup Açık Resmini Koymak

Araf

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    37
Bu OLay Çok Gözüme Çarpmakta x
Facede Gördüğüm bir çok Arkadaşımın ResimLeri Açık :) Fakat Bu ArkadaşLarım KapaLı İnsanLar.
AnLam veremediğim neden KapaLı olup AraLara açık ResimLerini sıkıştırıyorsun x)

Çok ters Ve Saçma GeLiyor Bana. Ya Tam KapaLısındır Yada Açıksındır. BöyLe oLdumu KapaLı`da denmiyor

Not : Kimseye Burda Bir imada BuLunmuyorum Kimse üstüne aLınmasın GeneLLeme oLarak SöyLüyorum :)

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Onlara bende anlam veremiyorum
Ben hiç bir şartta fotoğraf koymayanlardanim

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Bir de bu açıdan düşün demiştir :sigara Doğal seçilim sonucu, özellikle kapalı bayanlar eş adayı bulma konusunda büyük sorunlar yaşıyorlar. Bunun sonucu olarak türlü yenilikler ihtiva oluyor. Kadın olmak çok zor hele ki bu devirde :sigara

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
Bu konuda bika ckisiye baya Doluyum Cikismak icimdekileri soylemeek cok istiyorum fakat oyle herzaman dilin ucuna gelen soylenmiyo. Allah Islah etsin diye dua edip hidayete ermesini istemekten baskasi Gelmiyor elimden. Allah affeylesin Nefsinin Kolesi Olanlari

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Bir de bu açıdan düşün demiştir :sigara Doğal seçilim sonucu, özellikle kapalı bayanlar eş adayı bulma konusunda büyük sorunlar yaşıyorlar. Bunun sonucu olarak türlü yenilikler ihtiva oluyor. Kadın olmak çok zor hele ki bu devirde :sigara
Belki doğru ama artık erkekler kapalı bayanlara merak salmiyor mu hele söz konusu evlilik olunca

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Belki doğru ama artık erkekler kapalı bayanlara merak salmiyor mu hele söz konusu evlilik olunca

Gözlemlerime bakarak çok çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum eş tercihinde kapalı veya açık giyimli kadın ayrımı yapan erkeklerin sayıları arasında. Şu bir gerçek ki bu tercihte bulunan erkeklerin sayısı ekseriyetle fazla oluyor ancak önemsenecek bir fazlalık değil bu.

Kapalı giyimli bayanlar da ilgi duyduğu erkeğin kendisini bir şekilde fark etmesini ister. Bu da toplumsal algılardan dolayı istenilen şeffaflıkta olamayacağından problemler oluşturur. Tesettür giyim modası boşuna çıkmadı. Tesettürün amacı en kaba ifadeyle kendini fark ettirmeme üzerine inşa edilmemiş midir zaten :sigara Hal böyle olunca da ister istemez diğer giyim tercihlerine nazaran sorunlar yaşanabiliyor.

Üst Alt