Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

'' Kalemi Çoktan Kırıldı Bu Aşkın ''

AdrenaLin

..ɯ'ɐɟɐʞ ʞ!ɯoʞ!ɾɐɹʇ
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    297
Yalnızlık boğazımda düğümlenirken sensizlik eşlik ediyor bana.
Yokluğun yumruk gibi sırtımdan inmiyor.
Her yanım: sensizlik, yokluğun, yalnızlık dolu.
Sağım, solum yalnızlık sobe der gibi kör ebe oldum gözü açık.

Ben seni unutmak istedikçe rüzgar bile seni hatırlatıyor. Öyle bir esintiyle getiriyor ki kokunu burnuma; ciğerlerime kadar işliyor seni.
Sen unutul...mayı hak etmedin mi ki? bu denli hatırlatıyor her şey seni bana.
Tam unutmaya yüz tutmuşken seni, bir bakıyorum ki ben unutulmuşum kendimde.

Senden vazgeçip, aşktan az geçip yeni kendimle tanışmak zor olsa da, özlemeyeceğim eski beni.
Sen yanımdayken yabancılaştığım kendime, şimdi tam anlamıyla rest çekiyorum; ben o eski ben olmaktan çıktım. Yeni kendim seni hiç tanımayacak.

Unutulmuş bir kente doğru gider bu yeni ben.
Senden uzaklaşmak ve aklımdan seni uzaklaştırmak için; eskiyen geçmişimi unuttuğumla kaldırım altına gömüyorum seninle birlikte.
Altı üstü; bir merhabayla tanışacağım yeni kendim, dünyaya gözünü yeni açmış körpe bir çocuk edasında olacak ve inan ki isminin değdiği hiç bir beden seni bana hatırlatamayacak.
Çünkü; ben eski kendimi çoktan unuttum. Yeni kendimle mutluyum. Aşksız, sevdasız ve kalbime: birisini görünce heyecanlanmayı yasaklayalı çok oldu. Bir mahsene kapattım aşka olan duygularımı. Kalemi kırıldı çoktan, idam sehpasında bende ki aşk; vur tekmeyi hayat, aşk ömürlük ölsün bende.

Üst Alt