Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kadir Has Anadolu Lisesi

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Okulumuz, "Devlet-Vatandaş İşbirliği" çerçevesinde işadamı Sayın Kadir Has tarafından yaptırılmış ve MEB’e hibe edilmiştir. Cumhurbaşkanlığı Konsey Üyesi Nejat Tümer Paşa’nın ziyaretleriyle, 22 Eylül 1986’da eğitim-öğretime açılmıştır.

1992-1993 eğitim-öğretim yılında Yabancı Dil Ağırlıklı Lise uygulamasına geçilmiştir. 1995-1996 eğitim-öğretim yılı itibariyle de Anadolu Lisesine dönüştürülmüştür.

Okulumuzda, Sayın Emrullah TUNCEL, 1986-2009 yılları arasında müdürlük yapmıştır. 2010 yılından itibaren de Sayın Hüseyin BEŞİKCİ müdürlük görevini yürütmektedir.

Okulumuzda, bir müdür, bir müdür başyardımcısı, iki müdür yardımcısı, kırk beş öğretmen, bir memur ve dört hizmetli görev yapmaktadır.

Okulumuza her sene 180 öğrenci kayıt yaptırmaktadır.

50175434.jpg

Üst Alt