Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kadınların kendinden yaşça küçük olan erkeklerle ilişkilerine bakış açınız nasıldır?

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
Öncelikle burda dikkat edilmesi gereken durumun ne kadar yaş farkı olduğuna dikkat çekmektir. He tabiki bir alt üst sınırı kişiye göre değişir.
Kadın erkekten 1 ila 5 yaş arasında büyükse çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tabi bu aradaki ilişkinin ciddiyetine sağlamlığına ve aradaki aşka göre de değişir.

Dediğim gibi bir sınır yok bu sınırı kişilerin görüşleri değiştirebilir ancak. Çok üst sınırınıda duydum ve gayette mutlular.

Dr.Schultz

A+
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    14
Kadın yaş üstünlüğünden dolayı dominant olmadığı sürece sorun yoktur.

Bahtiyar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -63
Bir kadın yaşça büyük olduğun da, erkeği her konu da yönlendirmeye çalışır genellikle. Ama bu durumun olmayacağını farz ederek, bir kadının ilişki de 2-3 yaş daha büyük olmasını tercih ederim. Sebebini bilmiyorum da, öyle düşünüyorum kendi adıma..

Cindy

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    11,721
YAŞ farkı önemli 10 YAŞ ise sorunlar olacaktır diye düşünüyorum fakat 2-3 yas ise sorun çıkmaz bence

RuHuMDaKiöKüZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9,400
yani genelde size çocukları gibi davranıyolar. bir zaman sonra kendinizi sevgili değil de onun evladı gibi hissediyorsunuz ve bu berbat bir his gerçekten. kendi adıma bunu bir daha tekrarlamam

Üst Alt