Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kadına ve çocuğa şiddet geri adım yok

Lina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
KADINA VE ÇOCUĞA ŞİDDET GERİ ADIM YOK

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Kadına ve Çocuğa Yönelik Şiddete Karşı Mücadelede, Geri Adım Atılmayacağını Bildirdi.

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, kadına ve çocuğa yönelik şiddete karşı mücadelede, geri adım atılmayacağını bildirdi.

ÖDP İstanbul Milletvekili Ufuk Uras’ın soru önergesini yanıtlayan Çubukçu, ülke genelinde 2003’e kadar 11 olan kadın konukevi/sığınmaevi sayısının 52’ye ulaştığına dikkati çekti. İstanbul Beyoğlu Kaymakamlığının, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ile işbirliği protokolü yaparak hizmete açtığı kadın sığınmaevinin protokol süresinin 31 Aralık 2008’de dolduğunu anımsatan Çubukçu, kadın ve çocukların mağdur olmaması için İstanbul Valiliğine yazı gönderildiğini belirtti. Çubukçu, çalışmalar sonucunda, vakfın, SHÇEK’e bağlı olarak işletilmesine ilişkin işbirliği esaslarının, SHÇEK ile Beyoğlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı arasındaki protokolle belirlendiğine işaret etti.

Üst Alt