- Konum
- Cennet Şelaleleri. ♡
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Ara 2012
-
- Mesajlar
- 4,143
-
- MFC Puanı
- 312
Malzemeler
1 paket makarna
2 adet küçük boy kabak
1 su bardağı tuzsuz lor
Yarım demet dereotu
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Kabaklı Ve Lorlu Makarna Yapılışı
MAKARNAYI tuzlu suda 8 dakika haşlayın ve süzün. Zeytinyağı ve tereyağını tencerede eritip, makarnayı ekleyin. Kısık ateşte 1-2 dakika çevirdikten sonra tuzunu ayarlayın ve servis tabağına alın. Kabakları soyduktan sonra haşlayın ve suyun içinden alıp, küp şeklinde doğrayın. Kabak, lor peyniri ve kıyılmış dereotunu makarnaya katıp, karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.