-
- Üyelik Tarihi
- 29 Tem 2015
-
- Mesajlar
- 2,530
-
- MFC Puanı
- 310
Malzemeler:
1 adet küçük kabak
1 adet küçük boy havuç
1 tatlı kaşığı pirinç
1 çay kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı yoğurt
Pirinci iyice haşlayıp süzün. Sebzeleri buharda haşlayın. Haşlanmış pirinci, sebzeleri zeytinyağı ile tatladırın. Yoğurdu da karıştırıp hemen servis yapın.
1 adet küçük kabak
1 adet küçük boy havuç
1 tatlı kaşığı pirinç
1 çay kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı yoğurt
Pirinci iyice haşlayıp süzün. Sebzeleri buharda haşlayın. Haşlanmış pirinci, sebzeleri zeytinyağı ile tatladırın. Yoğurdu da karıştırıp hemen servis yapın.