Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Jübileyi Fenerbahçe'de Yapmak İstiyorum

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Şampiyonluk kutlamasında kendisi için yapılan tezahüratları ve başkan Aziz Yıldırım'ın tepkisini değerlendiren Brezilyalı futbolcu, "Ben olaya hakimim ve bu olayı iki şekilde değerlendirmek istiyorum. İki taraf var. Birisi ifade özgürlüğü. Sakarya maçından bahsettik, taraftarın ıslıklamasını olağan karşıladığımı söyledim. Taraftarın bir stada girip ifade özgürlüğünü kullanması yanlış değil. Altında farklı niyetler varsa bunu konuşabiliriz. Ama insanlar demokrasilerde içinden geçenleri bağırabilir, alkışlayabilir, ıslıklayabilir. Ama öteki tarafa da bakıyorum orada saha içinde emek vermiş insanlar var. Ve o şampiyonlukta emeği geçmemiş, artık orada olmayan bir insanın adı geçerse içerlenebilirler. İki tarafı da haklı görüyorum" dedi.

"JÜBİLEYİ FENERBAHÇE'DE YAPMAK İSTİYORUM"

Fenerbahçe formasıyle jübile yapmak istediğini belirten Alex, "Eğer bana jübile teklif edilirse elbette büyük mutlulukla kabul ederim. Size bahsettiğim gibi kariyerimde en çok istediğim şey gerçekleşmiş olur. Bütün kariyerime baktığınız zaman kendimi futbol oynadığım sürede en iyi hissettiğim yerden, Kadıköy'den bahsediyoruz. Ben bu fırsatı yakalarsam, burada sezon bir maç oynayıp orada birlikte oynadığım futbolcular ve hocalarla son bir maç oynarsam çok güzel olur. Türkiye benim için çok özel bir yer" ifadelerini kullandı.

"ARALIKTA FUTBOLU BIRAKACAĞIM"

Yıldız oyuncudan hayranlarını üzecek bir açıklama geldi. Alex, Brezilya'da Aralık ayında liglerin sona ermesiyle futbolcu bırakacağını açıkladı.

Ntvspor

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Aynen. Ne olursa olsun bu takımda çok emeği var. Bence Beşiktaş veya Galatasaray ile bir dostluk maçı düzenlenip Alex'e jübile yaptırılmalı. Alex sever Beşiktaş maçlarını :)

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Ya ben anlamıyorum anlasam kendi işimi kendim hallederim ama sen bu konulard yetkili bir abiye benziyorsun :p

Hem etkinlik tutarsa Türkiye çapında hatta dünya çapında müthiş bir ünün olur sonra bizi bile tanımazsın uyandıriim :D

Üst Alt