Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Jean Paul Sartre Bilge Sözler

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ İnsanın özgürlüğü, kendisine yapılanlara karşı takındığı tavırda gizlidir.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ İnsan sahip olduklarının toplamı değil,fakat henüz gerçekleştiremediklerinin toplamıdır.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Hayata yapılacak o kadar çok hata varki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok...

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Niçin bu kadar içiyorsun? Kederlerimi boğmak için. O kadar içtin ki,kederleriniz hala boğulmadı mı? Maalesef yüzmeyi öğrenmişler.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Sırtım olmasın isterdim; ben onları görmediğim zaman insanların bana bir şeyler yapmalarından hoşlanmıyorum.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ İnsan, uğrunda ölümü göze alabileceği bir şey bulmadığı müddetçe, insan değildir, adam değildir.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Kötülük, ancak tam hızla giderken dengede kalabiliyordu, bisiklette olduğu gibi...

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Dostluk, birbiri hakkında hüküm vermek demek değildir. Dostluk, inanmak demektir.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ İnsanlar kahramanları oynuyorlar; çünkü korkaklar. Azizleri oynuyorlar; çünkü kötü ruhlular. Suikastçiyi oynuyorlar; çünkü yanıbaşlarındaki komşularını öldürmek için yanıp tutuşuyorlar. İnsanlar oynuyorlar; çünkü doğuştan yalancılar.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Umutsuzluk; insanoğlunun kendine karşı hazırlayabileceği suikastlerin en korkuncudur, umutsuzluk manevi bir intihardır.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Her varoluşan nedensiz doğar ve rastlantı sonucu ölür. Kendimi geriye doğru bırakıp gözlerimi kapadım. Ama görüntüler hemen, etekleri tutuşup sıçradılar ve kapalı gözlerimi varoluşlarla doldurmaya geldiler. Varoluş kişinin terk edemeyeceği bir doluştur.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Yalnızlık; düşündüklerinizin kafanızın duvarlarına çarpıp tekrar içerde kalmasıdır.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Bir şey sona ermek için başlamıştır. Serüven uzamaya gelmez. Ona anlam veren ölümdür yalnız.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Aşk; iki insanın bilinçlerini birleştirme çabasıdır.Boşuna bir çaba, çünkü insan kendi bilincine mahkumdur.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Varlığında,varlığın var olmasının söz konusu olduğu bir varlık olarak var olan bir varlığım.

Üst Alt