Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Jay

wicked

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
trsohbet dedigin, trsohbet.com ise saldıranlardan biriydim demek istedin herhalde? =)

Jay

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
trsohbet dedigin, trsohbet.com ise saldıranlardan biriydim demek istedin herhalde? =)

herkes sadece beni saldırıyor saldırgan biri olarak bilior bilmediginiz yonlerimde oldugunu soleyebilirim acıklasam inanılmaz seyler ortaya cıkar :) ilerde gorurseniz benim acımdan daha iyi..

on yargılı olmakdan her zaman kacının ..

wicked

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
6 sene trsohbet yönetimindeydim, şimdi önyargılarımdan kurtulup sana inanmamı istiyorsun? =)

Jay

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -3
6 sene trsohbet yönetimindeydim, şimdi önyargılarımdan kurtulup sana inanmamı istiyorsun? =)

ben her sunucuda bole saldırganlıgımla mı tanınıom ve Jay nickle ordamı sanıorsun info cek bulursan sole :)

aynı script version cek tek tek bulabılırsen selam sole

sen dünkü kullanıcı sandın her halde arkadasım :) senin bildigin komut gerci ondada benle üst düzeyde sayılmassın senin bildigin komutsa benim BOTNET :)
ben imzasız iş yapmam ama bundan sonra imzam kalmadi daha oncede dedim

iftira attınız eyw demem buna tum saldırıları üstlenebilirim üstleniorum hatta :)

Üst Alt