Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Japonya gökyüzündeki esrarengiz cismi tartışıyor. Ufo? Hologram? Ballon?

nedim972

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    896
Japonya gökyüzündeki esrarengiz cismi tartışıyor. Ufo? Hologram? Ballon? japonya gökyüzündeki esrarengiz cismi tartışıyor… Japonya'da gökyüzünde gizemli beyaz bir nesnenin ortaya çıkması, UFO'lardan koronavirüse ve Kuzey Kore propagandasına kadar spekülasyonlar yapılmasına neden oldu. Kuzeydoğu Sendai şehrinde çekilen televizyon görüntüleri, balon benzeri bir nesne gösterdi. Sendai Weather yetkilileri, cismin şafak vaktinde ortaya çıktığını ve bulutlar tarafından gizlenene kadar saatlerce, büyük ölçüde hareket etmeden gökyüzünde asılı kaldığını söyledi. Japon yetkililer ise cismi araştırdıklarını ve ne olduğu konusunda hiçbir fikirleri olmadığını söylemişler…

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Hologram olduğu muhakkak.
Yani bana göre.

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Olabilir. 2020 de gördüğüm hiç birşeye şaşırmıyorum artık :)

Katılıyorum.

İlerde hologram yardımıyla algımızla oynayacaklar. Ya da geçmişte bunu yapmadıkları ne malum.
Bi süre önce de yok mesih geldi, adı altında bissürü yalancı mesihler ortaya çıkacağı haber konusu olmustu.

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Bu arada, geçmişte papa büyük bir rahatsızlık geçirmiş güya ve Roma halkına ve tüm dünyaya iyi olduğunu resmetmek için hologram kullanılmış mesela. İşte balkona çıkmış işte halkı selamlamış ama yapılan şey tamamen hologrammış.

nedim972

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    896
Bu arada, geçmişte papa büyük bir rahatsızlık geçirmiş güya ve Roma halkına ve tüm dünyaya iyi olduğunu resmetmek için hologram kullanılmış mesela. İşte balkona çıkmış işte halkı selamlamış ama yapılan şey tamamen hologrammış.
algılarımızla mı oynuyorlar diyorsun yani?

nedim972

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    896
Evet kesinlikle. Bu konuyu bi arastirin isterseniz.
Meraklısınız bu konulara:) Ben de meraklıyımdır.. Çok dinledim izledim ama çok muğlak kalıyor. Somut bir kanıt yok.. Haarp Projesi, Hologramlar, Ufolar uzaylılar... Ha ortada garip bişeyler var mı var.. Ama hiç bir zaman net bir bilgimiz olamıyor maalesef...
Algılarımızla oynamalarının amaçları ne peki sizce?

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Meraklısınız bu konulara:) Ben de meraklıyımdır.. Çok dinledim izledim ama çok muğlak kalıyor. Somut bir kanıt yok.. Haarp Projesi, Hologramlar, Ufolar uzaylılar... Ha ortada garip bişeyler var mı var.. Ama hiç bir zaman net bir bilgimiz olamıyor maalesef...
Algılarımızla oynamalarının amaçları ne peki sizce?

Bende gündemi takip ederken karsilasip arastirma yapmistim. Önce ticari kaygiyla oyunlar için dusunulmus, sonra yine devamı olarak reklamlarda kullanilmis hologram. Büyük markalar kullaniyor bunu daha çok, çünkü çok pahalı. Aslında kısaca yeni dünya düzeninde insanlar arasındaki kaos için kullanılacak yani okuduklarım sonucunda benim çıkardığım sonuç bu. Üst akılın yeni dünya düzeni kurulumunda buna çok ihtiyacı olacak, bazı şeylere inanmamız daha da kolaylaşacak çünkü. Gerçek gibi gördüğümüz şeyler aslında birer sanal gerçekliğin ötesine geçemeyecek ama bunu bilemeyeceğiz tabi. Amaç kafamızı bulandırmak, başaracaklar da tabi.

nedim972

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    896
Bende gündemi takip ederken karsilasip arastirma yapmistim. Önce ticari kaygiyla oyunlar için dusunulmus, sonra yine devamı olarak reklamlarda kullanilmis hologram. Büyük markalar kullaniyor bunu daha çok, çünkü çok pahalı. Aslında kısaca yeni dünya düzeninde insanlar arasındaki kaos için kullanılacak yani okuduklarım sonucunda benim çıkardığım sonuç bu. Üst akılın yeni dünya düzeni kurulumunda buna çok ihtiyacı olacak, bazı şeylere inanmamız daha da kolaylaşacak çünkü. Gerçek gibi gördüğümüz şeyler aslında birer sanal gerçekliğin ötesine geçemeyecek ama bunu bilemeyeceğiz tabi. Amaç kafamızı bulandırmak, başaracaklar da tabi.
Bi yoketselerdi tüm insanları kurtulsaydık... :) her yerden bir saldırı var insanlara.. Bırakın barış huzur içinde yaşayalım ne var yani demii?

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Bi yoketselerdi tüm insanları kurtulsaydık... :) her yerden bir saldırı var insanlara.. Bırakın barış huzur içinde yaşayalım ne var yani demii?

Gelir dagilimi esitsizligi oldugu muddetce orta ve alt sinifin tüm haklari erezyona ugramaya devam ediyor, edecek ki bunun asla duzelecegine inananlardan degilim. Toplumlar baskiya ve korkuya bas kaldirmadikca da baris ve huzur ancak onlarin istedigi gibi yol alacak gibi duruyor. Bakalim küreselciler mi ulusalcilar mi kazanacak, bizler beklesip görecegiz ancak yasarsak tabi:a-(200):

Üst Alt