Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

James Harden kariyer rekoru kırdı

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
james-harden.jpg

Houston Rockets’ın süper starı James Harden, dün gece sabaha karşı New York Knicks’ ile oynanan karşılaşmada kariyer rekoru kırdı.

Geçen sezonun MVP’si James Harden, son 2 aydır gösterdiği insanlık dışı performans ile tüm Dünya’yı şaşkına çevirmiş durumda ve şaşkına çevirmeye de devam ediyor.

James Harden, dün gece takımının 114-110 galip geldiği maçta 61 sayı, 15 ribaund, 4 asist ve 5 top çalma ile kariyer sayı rekoru kırdı.

James Harden, bu sezon şimdiye kadar 44 maçta 36.3 sayı, 6.4 ribaund, 8.3 asist ve 2.1 top çalma ortalamaları tutturarak MVP yarışında en büyük favori durumunda.

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Oyun tarzını çok seviyorum da, geçen sezonki Wb gibi oynuyor. Harden attığı bu yüksek sayıların kaç tanesi asist üzerinden geliyor? Harden eğer o gün gününde değilse takımının mağlubiyeti kaçınılmaz.

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Oyun tarzını çok seviyorum da, geçen sezonki Wb gibi oynuyor. Harden attığı bu yüksek sayıların kaç tanesi asist üzerinden geliyor? Harden eğer o gün gününde değilse takımının mağlubiyeti kaçınılmaz.

Şampiyonluk yarışında iddialı olacaklarını sanmıyorum zaten. Tek bir adam üzerinden şampiyon olunur mu ? Özellikle şuan günümüzdeki rakipleri GSW' varken.

Çok zor.

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Zaten topu hep kendinde isteyen tarzı var o yüzden yanına en az 2 oyuncu lazım sağlam şampiyonlukları için :)

Üst Alt