Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

J.K. Rowling, yeni çocuk kitabını sanal ortamdan ücretsiz yayınlayacak

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
J.K. Rowling, yeni çocuk kitabını sanal ortamdan ücretsiz yayınlayacak

Harry Potter serisiyle milyonlarca hayran kitlesine sahip olan J.K. Rowling, yeni çocuk kitabı Ickabog'u internet üzerinden ücretsiz yayınlayacağını açıkladı.

J.K. Rowling, yıllardır rafa kaldırdığı Ickabog adlı öyküyle ilgili hayranlarına müjdeyi verdi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre Rowling, öyküyü 10 yıl önce yazmaya başladığını, çoğunluğu el yazısı olan müsveddeleri de bugüne dek tavan arasında sakladığını söyledi.

Twitter
Corona virüsü nedeniyle uygulanan karantina günlerinde yeni kitabını yayınlamaya karar veren ünlü yazar, “Evlere kapanmış çocuklar veya bu zor zamanlarda okula giden çocuklar ücretsiz okuyabilsin diye Ickabog’u internet üzerinden ücretsiz yayınlamaya karar verdim” dedi.

Twitter

Ickabog’un, Harry Potter serisinin devamı olmadığını belirten Rowling, okuyucuların da kitaba dahil olmasını rica etti. J.K. Rowling, çocuklara “Kitabı benim için resmedin. Hayal gücünüzü serbest bırakın” çağrısında bulundu.

Twitter
Kitabın kasım ayında basılacağını söyleyen yazar, çizimler arasından seçilenlere kitapta yer vereceğini duyurdu.

Twitter
Rowlind ayrıca, kitaptan elde edeceği telif haklarının tamamını corona virüsü salgınından etkilenen kişilere yardım amacıyla kullanılmak üzere bağışlayacağını söyledi.

Üst Alt