Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İzmit'teki rehabilitasyon merkezinde 'Kurtarın bizi' çığlıkları

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
İzmit'te istismara uğrayan çocukların bulunduğu Rehabilitasyon Merkezi'nden bu sabah 'Kurtarın bizi' çığlıkları yükselmesi, ortalığı karıştırdı.
Sosyal medyada 'taciz' iddialarına neden olan olayın, bu sabah kurum için yapılan aramaya çocukların tepki göstermesinden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü yaptığı açıklamada, istismara uğrayan çocukların kaldığı Rehabilitasyon Merkezi'nin tabelasının bulunmadığını ve adresinin de belli olmasın diye verilmediğini söyledi.

Yümnü, "Burada istismara uğramış çocuklar bulunur. Önlem amaçlı kurum içi arama yapıldığı sırada çocuklar pencerelere çıkıp bağırmışlar. Olay bundan ibaret" dedi.
DHA

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Hürriyette okumuştum bu haberi
gizli bir rehabilitasyon merkezi
denmiş orada ki yazı da.
Yok öyle bişey sosyal hizmetler göz açtırmıyor. Nasıl olur?

Saçma sapan bi yer sanırım. Aileler uyuyor mu?

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Tacizin olmadığı bir kurum kalmadı artık.
Ne zaman bunların önüne geçecekler..

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
İdam cıkmadıgı sürece asla önüne gecilecegine inanmıyorum. Taciz , tecavüz , cocuk istismarı ancak böyle pislik insanları ibrete alem idam edilmezse zor gibi..

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

İyi yada kötü kim ne yaşatıyorsa kısasa kısas diyorum ben .s

Üst Alt