Izgara Karidesin Tarifi Yapımı
MALZEMELER
1kg büyük boy karides,
4diş sarımsak,
ketçap, hardal,
sirke,
sıvıyağ ve tuz
Izgara Karidesi tarifi
Karidesleri tuzlu sirkeli suda haşlayınız. Süzüp soğuduktan sonra, kafaları ve kuyrukları kalacak şekilde soyunuz. Dövülmüş sarımsak, ketçap, hardal ve bir miktar sıvıyağdan sos hazırlayınız. Karidesleri bu sosa bulayıp yarım gün dolapta bekletin. Elektrikli ızgarada pişirip servis yaparsınız.
MALZEMELER
1kg büyük boy karides,
4diş sarımsak,
ketçap, hardal,
sirke,
sıvıyağ ve tuz
Izgara Karidesi tarifi
Karidesleri tuzlu sirkeli suda haşlayınız. Süzüp soğuduktan sonra, kafaları ve kuyrukları kalacak şekilde soyunuz. Dövülmüş sarımsak, ketçap, hardal ve bir miktar sıvıyağdan sos hazırlayınız. Karidesleri bu sosa bulayıp yarım gün dolapta bekletin. Elektrikli ızgarada pişirip servis yaparsınız.