Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İzet Hajrovic Sağlık Kontrolunden Geçti ve İlk Açıklamaları

Cohen

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
fft104mm2718852.jpg

Galatasaray'ın transferi için prensipte anlaştığı Boşnak futbolcu İzet Hajrovic, sağlık kontrolünün ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Galatasaray'ın yeni transferi Hajrovic bu sabah sağlık kontrolünden geçti ve sarı kırmızılı formayı giydi.

Bosnalı futbolcu, Galatasaray gibi bir tarihe sahip kulübe gelmeyi "Fantastik" olarak niteledi ve şöyle devam etti:
"Türkçe kelimeler biliyorum. Çünkü biz Bosnalılar bu dile alışığız.Türkçe'yi öğreneceğim. Çok iyi bir stat ve bizim için deli olan taraftarlarımız var. Bu takım için oynayacak olmam gurur verici. Ben küçükken Galatasaray ile ilgili çok şey bilen biriydim".

Üst Alt