Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İyiki doğdun, titan.

Deep

A Deep Perspective..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    384
Baktım kimse açmamış ben açıyorum dedim, iyi de olmuş hani.Açmasın kimse, hehe ne de kıskanç biriyim ben yahu. ;)
Aslında sadece bu aralar kendini iyi hissetmemendeki o negatif enerjiyi alabilir miyim diye de açtım.Hani belki yüzüne sıcacık bir tebessüm iner, bir iki saniye de olsa gülümsersin diye.Şimdi hangi rüyadasın bilmiyorum ama sıcacık bir gülümsemelerinin belli belirsiz indiğini hissedebiliyorum.
İlginç bir tanışmamız olmasına ragmen, seni iyiki tanımışım diyorum.Iyiki doğurmuş seni anneciğin. (Annenin ve babanın ellerinden öperim)

Sözün özü Mutlu senelere, @Titan. Doğum günün kutlu olsun.

Bu Pastan,
f995c2caa72edba811eab37749c40b64.jpg

Yanına türk kahven,
images

Bu'da benden sana hediye, kime ait olduğunu biliyorsun.
“onu, herşeyi terk ederek, herşeyi göze alarak, yaktığım gemilerde ben de yanarak, yıktıklarımın enkazı altında ben de kalarak sevdim. hiçbir şeye akıl yetiremeyen çocukların berrak sevinciyle sevdim.onu, ömrümün bundan sonrasına dair kuş gözü kadar bir ayrıntıyı dahi merak etmeyecek kadar mutlu olarak sevdim. onu, gördüğüm o ile göremediğim o arasındaki uçurumları hesaba katmayarak sevdim.”

Faraway

Uzaklara.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Kimbilir bilmem kaç sene oldu ama hala yanımdasın.
Bunca uzun süredir yanımda yer alabilen adamlardan olduğun için ayrıca mutluyum.
Ve hala seni ilk tanıştığımız günkü heyecan ve tutkuyla seviyorum güzel kardeşim.
Nice nice yaşlara , ailenle ve sevdiklerinle girmen dileklerimle , iyi ki varsın kardeşim.

Titan

kûn! bir kâf, bir nûn. sonra sükûn
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    65
Kimbilir bilmem kaç sene oldu ama hala yanımdasın.
Bunca uzun süredir yanımda yer alabilen adamlardan olduğun için ayrıca mutluyum.
Ve hala seni ilk tanıştığımız günkü heyecan ve tutkuyla seviyorum güzel kardeşim.
Nice nice yaşlara , ailenle ve sevdiklerinle girmen dileklerimle , iyi ki varsın kardeşim.

çok oldu özgürüm bende sayamadım ama yıllardır seni tanıdıgıma bende memnunum kardeşim. her zaman yanımdasın eyvallah.
iyi dileklerin için sagol kardeşim.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
seni-seviyoruz.jpg

MF Ailesi Olarak Nice Mutlu Yıllara Titan ,

Sevdiklerinle Sağlıklı,Mutlu,Huzur doLu ßir Ömür Nasip Etsin diLerim Allah Sana ..

Tekrar İyiki Doğdunnnnn :)

Üst Alt