Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

iyiki Dogdun Pisadam (:

• Konbuyu başlatan Pisadam
  • Başlangıç tarihi
P

Pisadam

Misafir
@Ela çok incesin teşekkür ederim iyi dileklerin için. Umarım hepimiz mutlu oluruz. Bugün hem işçi bayramı hem regaip kandili olmasıda ayrıca bir güzel

@StigmatA Amin. Eksik olma güzel kardeşim

@MrLegend sağol ömer abi, Allah razı olsun bu güzel günde (regaip kandili)

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
Kaç yerden doğum gününü kutladılar acaba :p Birde sen djlik ettin mi hiç irclerde

P

Pisadam

Misafir
Kaç yerden doğum gününü kutladılar acaba :p Birde sen djlik ettin mi hiç irclerde

Pardon kaç yerden derken anlayamadım, başka yerden kutladılarsa bilemiyorum ama ben birtek burada gördüm ve hemen hemen hergün girdiğim tek bir forum var forumhatti.com dışında oda @Regex ve ekibinden bir kaç arkadaşın hatırı için ki eğer oysa bilemem. Bilgi için teşekkür ederim.

Eski DJ'lerdendim ve yaptığım yıllar 2007'ye kadar. O zamandan sonra IRC'lerde pek aktif bulunmadım.

Painfully

Biz yalnızlar, çok kalabalığız.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Dogum gunun kutlu olsun.

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
Ben bir yerde dinlemiştim senide ondan diyorum bir kere yayın yaptın sadece :) Çok iyi web tasarımcısın diye duymuştum seni bir kaç forumun altındada Pisadam diye yazar :) Doğrusu şimdi forumları gezmiyorumda gezdiğimde yazardı

P

Pisadam

Misafir
Dogum gunun kutlu olsun.

Düşünüp yazdığın için teşekkür ederim Azalea

Mutlu Yılllar Abicim @Pisadam

Sağol benim güzel kardeşim, amin inş dilediğin gibi olur.

:) rica ederim burak daha 18 imde dermisim ama degilim tuh tuh: )

Haa 18 haa 38 ne fark eder ;ddd

Ben bir yerde dinlemiştim senide ondan diyorum bir kere yayın yaptın sadece :) Çok iyi web tasarımcısın diye duymuştum seni bir kaç forumun altındada Pisadam diye yazar :) Doğrusu şimdi forumları gezmiyorumda gezdiğimde yazardı

Olabilir bilemiyorum, aslında çok iyi bir web tasarımcı değilim, ama çok iyi bir webmaster olabilirim ki benim için tasarımcı=grafiker olduğundan ve benimde photoshopu içine alan grafikerlikten çok fazla anlamadığımdan o şekilde demek sanırım daha mantıklı olur. O ismi başka forumlarda görmek artık çok zor çünkü emeğe saygı duyan kalmamış ama yinede elimden gelen yardımı koşulsuz yapıyorum buda kişiliğimden gelen birşey.

Üst Alt