Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İyi ki doğdun Selale 'm

Pınar

Nevermind, I'll find someone you.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    85
Bitanemin sarışın güzelimin bugün dogum günü..
Aslında gece açıcaktım bu konuyu fakat çok yorulmuştum bitanem.
Neyse herşey bir tarafa..

Bundan 2 sene önce felan net hatırlamıyorum süreyi, nette tanıştıgım ve reelde arkadaşlığımızı ilerlettiğimiz Kardeşim dediğim, canım dediğim nadir insanlardan birisin.

Kalbin o kadar temiz ki hele gülüşün.. Kurban olurum seni yaradana ben :)

Herkesin sorununda koşan, herkesi sinirlenmeden sakin bir şekilde dinleyen ve asla menfaat gütmeyen kalbi güzel insan..

İyiki doğdun iyi ki tanımışım seni.
İyiki hayatımdasın iyiki canımsın..

~

Pastayı alıp gelirdimde sen şimdi plan ypmışsındır :p

burdan vereyim pastanı.

1219327877meyveli_pasta.jpg

En sevdiğim pastalardan bitanesi meyveli :p

Herkeste bi tabak alsın yiyelim. :islik::islik:​

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Selale
Gündüzün yatta
smilev.gif
gecen barda
smilev.gif
altında porsche araba
smilev.gif
kaldığin ev tripleks villa
smilev.gif
gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum günün kutlu olsun :)

Kadın Şarap Kokar..PayLaŞıLamayan Kadın #

komik-dogum-gunu-mesajlari-1.gif

dogumgunu-5-jpg.13158

Buda Pastan :) Umarım ßeğenirsin :) Umarım KırıLmazsın :) Biraz Komik Bi Pastaa . .

pZtnU.jpg

Selale

// Paylaşılamayan Kadın //
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Yaa @Rita m yapma bana boyle seyler bilirsin tutamam kendimi cocuk gibi aglarım :( Sen her zaman bu kadar tatlı olmak zorunda mısın kardesim benim .. IRC den insan cıkmas diyenlere tokat gibi cevabımsın .. Bir sen yetersin bana dunyayı alt ust etmeme :)

Ne kadar sevdigimi tarif bile edemiyorum ama gozlerime bakınca anlarsın yine sen:) Bir de kocaman gulerim ki senin icin ! Insan karsısındakini kendisi gibi gorur derler ya tertemis kocaman bir kalbin oldugu icin bana bu gusellikleri yakıstırıyorsun .. Bunlar icin de ayrıca minnettarım .. Bilmiorum Rita m suslu sozleri yazmayı da soylemeyide hic beceremem ama sana kocaman sarılabilirim :) Cok gec tanımısım seni bi ona uzuluyorum ..

Pastana bayıldım en sevdigim meyveler bir arada hele birde ikram eden sen olunca .. ASK sınn sen .. :*

~

Sevgili @Beste ; dagılttıgınıs gulucukler kadar mutlu ve verdiginis sevgiler kadar huzurlu yasamanısı temenni ederim .. Dileginis icin kocamannn tesekkurler :) ~

~

En gusel gunlerinisde kutlama ve kutlanmaya deger insanlarla bir omur bi arada olmanısı temenni ederim .. Cok tesekkurler @DreamandDrama :)

~

Ahhh @RebeLLiouS hele ki o porsche lafından sonra hic bisi diyemem size:)) 911 tutkunu oldugum icindir belkide :)

Pastama bakınca soyle alıcı gozu ile aslında fena fikir degil kimse dokunmas hepsi bana kalır dimi:))))

Haa dip not pastamın kalbini sizinle paylasicam :$ Sevgiler ..

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ Selale mmmmmmmm pırlantammmm , yılların eskitemediği canımın canıı .. her daim sohbeti yakınlığı ayrı , her zaman can olan biricigimmm iyiki doğmuşsun iyiki tanımışımmm seni.. nice mutlu senelerde hep birlikte oluruz in$allahh gelicemmmm en kısa sürede yanınaaa koyun koyuna uyucazzzzzzzz :*

617439jktoyxe48mc.gif

Zia

Don't try to fix me, I'm not broken!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Daha güzel yaşlar görmen dileğiyle, doğumun kutlu olsun.

Pınar

Nevermind, I'll find someone you.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    85
Yaa @Rita m yapma bana boyle seyler bilirsin tutamam kendimi cocuk gibi aglarım :( Sen her zaman bu kadar tatlı olmak zorunda mısın kardesim benim .. IRC den insan cıkmas diyenlere tokat gibi cevabımsın .. Bir sen yetersin bana dunyayı alt ust etmeme :)

Ne kadar sevdigimi tarif bile edemiyorum ama gozlerime bakınca anlarsın yine sen:) Bir de kocaman gulerim ki senin icin ! Insan karsısındakini kendisi gibi gorur derler ya tertemis kocaman bir kalbin oldugu icin bana bu gusellikleri yakıstırıyorsun .. Bunlar icin de ayrıca minnettarım .. Bilmiorum Rita m suslu sozleri yazmayı da soylemeyide hic beceremem ama sana kocaman sarılabilirim :) Cok gec tanımısım seni bi ona uzuluyorum ..

Pastana bayıldım en sevdigim meyveler bir arada hele birde ikram eden sen olunca .. ASK sınn sen .. :*

~

Sevgili @Beste ; dagılttıgınıs gulucukler kadar mutlu ve verdiginis sevgiler kadar huzurlu yasamanısı temenni ederim .. Dileginis icin kocamannn tesekkurler :) ~

~

En gusel gunlerinisde kutlama ve kutlanmaya deger insanlarla bir omur bi arada olmanısı temenni ederim .. Cok tesekkurler @DreamandDrama :)

~

Ahhh @RebeLLiouS hele ki o porsche lafından sonra hic bisi diyemem size:)) 911 tutkunu oldugum icindir belkide :)

Pastama bakınca soyle alıcı gozu ile aslında fena fikir degil kimse dokunmas hepsi bana kalır dimi:))))

Haa dip not pastamın kalbini sizinle paylasicam :$ Sevgiler ..

Tek aglama sebebin mutluluktan olsun be bitanem.. Ayrıca blirsin bebegim bende odunumdur edemem böyle süslü cümleler.. Ama sana gelince baya bir yardırıyorum :p Sen yazmasanda ben anlardım kalbini biliyorum çünkü senin. :) Hep her daim mutlu ol bitanesi. :*

Dilediğinle istediğin gibi olur inşAllah :*:*:*:*:*:*

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
doğum gününüz kutlu olsun selale Hanım. aşırımı resmi oldu yahu dilekçe yazar gibi D:

doğummmmmmmmm günü kutlu olsunnnnnnnnn Selale :)

Selale

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Ya ya ya suan yuzumu gormen lazım @diShy mm inan tarifi yok hic bir kelimeyle:) Benim arkadaslarım dostlarım
kardeslerim bu kadar tatlı olmak zorunda mı ? Ah ben ne kadar sanslı bir insanım boyle :$ :*

Insan bazen birilerine gec kaldıgını hisseder iste onlardan da birisi sensin .. Uzgunum ki seni cok daha
oncesinde tanıyamadım .. Iyiki yolda carpıstık ve ben kitaplarımı dusurdum ve sen bana ilanı ask ettin:$
Ehe ehe kimse kıskanmasın tamam mı ! Sol yanım bekliyor gelisini , gel ve doldur :* Sarılıcam sana
sımsıkı <3

~

Tesekkur ederim sayın @Zia , dileklerinis gibi nice mutluluklar size de nasip olsun .. Esenlikler dilerim ..

~

Ehe cık gel Rita m mutluluktan aglayayım karsımda seni gorunce:) Senin gibi oduna kurban olsunlar be tatlım !
Bi kere cok fena yalan soyluyosun gozumle gormesem inanırdım bu dediklerine .. Lutfen zerafetini
saklama :) Kalbini seveyim ! Hep mutlu olalım .. Ahh ahhh dur dur oyle derin cumleler kurma of cektirip
karsı ki dagları yıktırma bana :)) Cografya yı degistirmeye gerek yok :))) :*

~

Pek muhterem @aLew hanım .. Bana gonlunus kadar temiz bir sayfa ayırdıgınıs icin ...

Gel ya bi sarılayım olmuyor oyle uzak uzak:) Tesekkur ederim bal kupummmmmmm en buyugunden kocaman kocaman
optum ki ben seni:)

Geregini arz ederim :p

Zehir`

Via Antiqua Via Est Tuta
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    145
Meleğim, Biraz geç oldu.. Ama inan derslerle başım dertte.. İlgilenemiyorum hiçbirşeyle.. :(

Üretim yılını kutluyorum Selale'mm , Seni bissürüüüüüüüüüüü Seviyorum ... :$

Allah'ım, Nice güzel uzun, mutlu ömürler versin sana.. :*

Selale

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Severim ki seni ben:) Senin o canını sıkan derslerin yeter ki iyi olsun da ; sen bunlara gec kal ..
Hem dersler gecici ben kalıcı .. Bi gun onlarla ugrasmak durumunda kalmayacaksın ama ben her zaman
basına belayım :$

Üretim yılını kutluyorum @Selale'mm , Seni bissürüüüüüüüüüüü Seviyorum ... :$

Allah iyiligini versin omrumde ilk defa boyle bir tebrik goruyorum duyuyorum:)) Cok sevdim cok begendim!

Cok tesekkur ederim tatlım Rabbim hepimise saglık, sıhhat , esenlik nasip etsin .. Sevgiler balım ! :*

Cohen

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
Öncelikle konuyu açan @Rita hanima teşekkür ediyorum.
Nice mutlu yaşlara bayan @
Selale.

kZqmx.gif

Üst Alt