Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İyi forumlar dilerim

Profesör

"Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık."
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Herkese selamlar, iyi forumlar dilerim..

Çocukluk yıllarımda epey forum tecrübem olmasına rağmen görüyorum ki pek çok şey değişmiş ve gelişmiş.. Zira bir zamanların lider forum sitelerine google listesinde rastlamak dahi zor :) Herhangi bir referansla gelmesem de, kalitesine ve dinamiğine güvenerek, faydalı olup vakit geçirmekten keyif alacağımı düşündüğüm bir mecraya geldim. Umuyorum sizlerde beni kısa zaman içerisinde kabul eder ve güzel şeyler paylaşırız.

Kısaca kendimden bahsetmem gerekirse, 24 yaşında hayata erken atılıp Avukat olmuş, polis çocuğu bir kardeşinizim. Aslına bakarsanız burada bulunmamın yegane amacı -daha önce bir kaç farklı mecrada bunu denemiş ve başarabilmiş olmam ile birlikte- mesleki deneyimlerimi ihtiyacı olan insanlarla paylaşıp, elimden geldiğince faydalı olmaya çalışmak ve tabi aynı zamanda kendimi geliştirmek ve "Forum" kültürünün nimetlerinden faydalanmak.

Beni hoş karşılayacağınızdan şüphem yok, umuyorum gelecek günlerde bir o kadar güzel ve faydalı olacaktır. Umuyorum kendimi yeterince ifade edebilmişimdir..

Herkese selamlarımla birlikte hayırlı geceler dilerim, tanrının bereketi üzerinize olsun. :)

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,450
Merhabalar öncelikle hoşgeldiniz diyorum.
Biz Megaforum ailesi olarak aramıza katılmak isteyen arkadaşları hoş ve sevgiyle kucaklariz..Burada güzel vakit geçirmek eğlenmek, bilgi paylaşımı yapmak iletişim için değerlidir..
İyi,kaliteli, eğlenceli forumlar diliyorum..

Profesör

"Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık."
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Hoşgeldin profesör bi yerleri patlatmak için inş. ekip kurmuyorsundur :) (şaka tabiki ) iyi eğlenceler :)

Ahaha, hayır. Tamamen iyi niyetimle buradayım :)

Merhabalar öncelikle hoşgeldiniz diyorum.
Biz Megaforum ailesi olarak aramıza katılmak isteyen arkadaşları hoş ve sevgiyle kucaklariz..Burada güzel vakit geçirmek eğlenmek, bilgi paylaşımı yapmak iletişim için değerlidir..
İyi,kaliteli, eğlenceli forumlar diliyorum..

Teşekkür ederim, hoş bulduk :)

DoNtSpEaK

- imzamı bıraktım teninde -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,427
Hoş geldin..

Tadını çıkar.. ,)

DoNtSpEaK

- imzamı bıraktım teninde -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,427
Yanılmazsın, rahat ol..

Saw

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -269
Hoş geldiniz..

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    64,031
Aleykümselam Hoşgeldiniz :)

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,573
Aramıza hoşgeldin kardeşim benim güzel vakit geçirirsin emin ol

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,894
Aramıza hoşgeldin, keyifli forumlar dilerim.

Üst Alt