Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İtalyan Milföylü Piliç Sarma

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
Konum
BERTUNA
  • Üyelik Tarihi
    2 Haz 2020
  • Mesajlar
    5,338
  • MFC Puanı
    16,230
Yaz aylarında rahatlıkla hazırlanabilecek bir tarif! Hem hafif, hem lezzetli, üstelik çalışan hanımlar için çok pratik!

Malzemeler:
4 adet tavuk but

4 adet kare milföy

1 adet yumurtanın sarısı

1 yemek kaşığı çörekotu

Tuz, karabiber

Hazırlanışı:

Tavukları, üzerini geçecek kadar su koyup haşlayın.

Piştiğinde sudan çıkarın ve soğumalarını bekleyin.

Derilerini soyun ve üzerine tuz, karabiber serpin.

Oda sıcaklığında yumuşamış milföyleri, budun sap tarafından sarın.

Hazırladığınız milföylü tavukları tepsiye yerleştirin.

Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürün ve çörekotu serpiştirin.

5 dakika önceden 175 dereceye ayarlanmış fırında, üzerleri kızarıncaya kadar, ortalama 30 dakika pişirin.

Yanına haşlanmış sebzeler ekleyerek de servis yapabilirsiniz.

Afiyet olsun.

Kaynak : Anonim
 

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • Üyelik Tarihi
    8 Ara 2012
  • Mesajlar
    17,522
  • MFC Puanı
    3,901
Etleri bana kemikleri @Sezen e :D
 
Üst Alt