OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Malzemeler
• 200 gr levrek filetosu
• 2 adet domates
• 1 adet sivri biber
• 2 tatlı kaşığı zeytinyağı
• Birer tutam tuz, karabiber, kekik, nane
• 1 tane defne yaprağı
• Yağlı kağıt
Hazırlanışı
İnce ince, halka şeklinde dilimlenmiş domateslerin yarısını yağlı kağıdın üzerine yayın. Üstlerine levrek filetosunu koyup baharat karışımını serpin ve domateslerin kalan yarısını, üçe bölünmüş sivri biberi ve defne yaprağını balığın üzerine yerleştirip yağlı kağıdı sıkıca kapatın. Kömür ateşinde ya da fırında 15-20 dakika pişirdikten sonra servis yapabilirsiniz.
• 200 gr levrek filetosu
• 2 adet domates
• 1 adet sivri biber
• 2 tatlı kaşığı zeytinyağı
• Birer tutam tuz, karabiber, kekik, nane
• 1 tane defne yaprağı
• Yağlı kağıt
Hazırlanışı
İnce ince, halka şeklinde dilimlenmiş domateslerin yarısını yağlı kağıdın üzerine yayın. Üstlerine levrek filetosunu koyup baharat karışımını serpin ve domateslerin kalan yarısını, üçe bölünmüş sivri biberi ve defne yaprağını balığın üzerine yerleştirip yağlı kağıdı sıkıca kapatın. Kömür ateşinde ya da fırında 15-20 dakika pişirdikten sonra servis yapabilirsiniz.