Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İstikamet; MUTLULUK !

x_men

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Bu yat 2 kişilik. Bir sen bir de ben. Rotamız; mutluluk. Kaptan benim... Seni önce aşk adasına sonra sevgi koyuna götüreceğim. Hiç tatmadığın duyguları tadacaksın burada. Sonra tutku limanından mutluluğa yelken açacağız birlikte... Huzur adası neşe koyu derken mutluluk limanında bulacağız kendimizi. Şimdiye kadar hiç tatmadığın ve tadamayacağın bir mutluluk olacak bu. Duygularında devrim yapacağım ! Mutluluk neymiş öğreteceğim sana. Hem de yaşatarak...

Ben bindim yata geçtim kaptan köşküne. Siz dünyalar güzeli bayan; benimle bu yolculuğa var mısınız ? Sert rüzgarları birlikte göğüslemeye hırçın dalgaları birlikte aşmaya fırtınaları birlikte sindirmeye yatta ve yolculukta oluşacak sıkıntıları birlikte gidermeye mutluluğu birlikte tatmaya huzuru birlikte keşfetmeye aşkı sevgiyitutkuyu birlikte yaşamaya var mısınız ?
Kısa ve kolay bir yolculuk vaad etmiyorum size. Yolculuğumuzun sonunda ve yolculuk sırasında geçireceğiniz muhteşem günler vaad ediyorum. Zorluklarda çıkacak elbet. Sert rüzgarlar da olacak hırçın dalgalarda. Hayat bu; bunlar olamadan olmaz. Doğa kanunları gereği hepsi olacak. Ama hiç biri engel olamayacak bize. Olurlarsa da sadece tuz biber olurlar tat katarlar hayatımıza. Aşk sevgi tutku huzur mutluluk... Hepsine doyacaksın. Hepsinin ne olduğunu yolculuk sonunda anlayacaksın. Aslında hiçbirini bilmediğinin ve tatmadığının farkına varacaksın.

Eğer varsanız istikametimiz; MUTLULUK !
Sizi en iyi şekilde ağırlayacağımdan şüpheniz olmasın.
Yeni hayatınıza hoşgeldiniz...

Üst Alt