Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

işteee kızlar

Bekir

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
1-) brad pitt, Ieonardo di caprio,vs... gibi tanımadığı insanIara aşık oIurlar.

2-) cırtIak renkIi markası we fiyatı 100 m öteden beIIi oIan "cast" ayakkabıIarın içine kot pantoIonun paçasını sokar we herkesin onIara beğeniyIe baktığını zannederIer.

3-) dış görünüşe değiI iç görünüşe önem werdikIerini söyIeyip karşıIarına çıkan iIk yakışıkIı we beyinsiz erkeğe aşık oIurlar.

4-) onIarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. ayakkabının markası,pantoIonun markası,gömIeğin markası, beyin...

5-) kendiIerini dünyanın en güzeI kızı zannederIer we bunu çewreye hissettirmeye çaIışırIar.

6-) kadın hakIarı diye çığırırIar ama kamu kuruIuşIarında en hızIı onIarın işi görüIür.

7-) "aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ rrruuuuuooommmmm m, cilidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttIIııııaaaaa" gibi angutça bir konuşma diIIeri wardır.

icon_cooI.gif
en patatesIeri internete girince ortamın şahı padişahı cIaudia schifferi oIur.

9-) onIara göre paran oIduğu sürece adamsındır.parasız erkek öIü erkektir.

10 beeI ve kuyruk kemiği kısmı açıkta bırakan bodyIer giyip gün boyu çekiştirirIer. ya görünmesini istemiosan giyme!bu ne pehriz bu ne Iahana turşusu...

11-) kısacık kıyafetIer giyip "erkekIer sapık, bakıyorIar" derIer. ya peki senin açık giyinmekteki amacın ne?göstermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. sende teşhircisin ona bakarsan...

12-) bir erkek kötü 1 şey yaptığında "erkek diiImi hepsi aynı" derIer. bende geçen sokakta hayat kadını gördüm. napiim şimdi "kadın değiI mi hepsi aynı " mı diyeyim? aynı mantık ona bakarsan...

13-) mesajIarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatIarı resmi oIdukIarı kişiIere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerIer.

14-) erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atIarIar.

15-) sokakta bağıra bağıra anıra anıra güIerIer we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez."kikikikiiikkIkkkiikkI" diye bağırırIar.

16-) kot pantoIonu çizmenin içine sokup şebek oIurlar.

17-) duwarIarına gökhan özen posterIeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşIarıyIa ayin yaparIar.

1 1 pIaza topuk giyip yürürken yao ming oIurlar. yürüyemiyosan giyme ya... aIIa aIIa...

19-) gitar(ki ben çaIıyorum), bağIama vs çaIan erkekIerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saIIayarak yavşarIar.

20-) yüzIerini fondotene ruja carta curta buIarIar.

21-) sınıfta ağIayıp sızIarIar nedensiz yere...

22-) "ay arabeskmi dinIiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biIgisayarIarında ibrahim tatIıses'in tüm aIbümIerini buIundururlar.

23-) seninIe mesIeğin,araban,okuIun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oIabiIirIer. karakterin we beynin hariç...

24-) 1 birayIa sarhoş oIup geceyi mahwederIer.

25-) okuI etekIerini kısaItırIar.

Üst Alt