Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İşte transfer bütçesi

ByOnur58

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
F.Bahçe yönetimi, sportif direktör Terraneo'ya transferde 50 milyon euro'luk bir "bonservis" bütçesi ayırdı. Bu paranın 20 milyonu satıştan karşılanacak...

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Giuliano Terraneo, yeni sezon planlamasıyla ilgili hazırladığı raporu yönetime sundu. Raporun içeriğinde ağırlıklı teknik direktörler ve transferi düşünülen futbolcular hakkında bilgiler yer alıyor. Ancak Terraneo'nun düşüncelerini hayata geçirmesi için elinde sınırlı bir bütçe olacak. Sarı-lacivertli kulüpten sızan bilgilere göre yönetim, hoca ve futbolcu transferi için İtalyan sportif direktöre 50 milyon euro'luk bir bütçe belirledi. Yönetim, bu paranın 20 milyon euro'luk kısmını futbolcu satışından elde etmeyi hedefleri arasına koydu. Emenike, Diego, Alves, Kadlec ve Krasic'i satarak kaynak oluşturma planları yapan sarı-lacivertli yönetim, kulüp kasasını bu oyuncuların yıllık ücret yükünden de kurtarmayı amaç ediniyor.

Üst Alt