Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İşte biz kadınları Çıldırtan Sözler !

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
İşte biz kadınları Çıldırtan Sözler !

sinirli-7236.jpg

İşte ikili ilişkilerde erkeğin karşı tarafa söyleyip çıldırttığı birbirinden ilginç cümleler.. Bazen bu erkeklerin alayına kirbit suyu dökmek lazım diye düşünüyorum.İlla birşey dediğimiz zaman hemen bizi yargılamaya başlıyorlar ya deli oluyorum.Hele ki erkeklerin söylediği bazı cümleler var ki kadınları çileden çıkarıyor.Hatta erkekler bu sözleri içinde gerçeklik payı olarak söyleseler bile kadınlar bu cümlelerden çok rahatsız oluyor, tahammül edemiyorlar.

97582-kadinlari-cildirtan-hareketler.jpg

"Bütün kadınlar aynı."

"Akşama kadar evdesin ne iş yaptın da yoruldun?"

"Rahat rahat evde oturup evinin işini yapsana."

"Üç kuruş kazanıyorsun diye tepemize çıktın."

"Bu evde benim dediğim olur."

"Bayram tatilinde bizimkilere gidiyoruz."

''Ben erkeğim istediğimi yapmak zorundasın."

"Daha iyi anlarsınız diye çayı sizden istedik."

"Elinin hamuruyla erkek işine karışma."

"Sen kadınsın otur oturduğun yerde."

"Kim soktu bunları senin kafana."

"Kadınlar dırdır yapar kafa ütüler."

"Kadınlardan yönetici olmaz."

"Kadınlardan şoför olmaz."

"Kadınlar teknoloji cahilidir."

"Kadınlar futboldan anlamaz."

"Çalışmak senin neyine!"

"Kilo almışsın."

"Hiçbir yemek anneminkinden güzel olamaz."

"Sen ne anlarsın ki"

"İlişkimize ara verelim"

"İlişkimizi gözden geçirelim"

"Hanım annem geliyor. Bilgine canıım."

"Hallederiz"

"Bakarız"

"Sen beceremezsin ver ben yapayım"

"Ben demiştim"

Kadınlar, hararetle bir şey anlatmaya çalıştıklarında ya da tartışma sırasında kendilerine "Sonra konuşuruz." denilmesinden de hiç hoşlanmıyor. Eşinin bu cümleyi sıklıkla söylediğini ifade eden Nur Saydam, "Bu cümle kendimi önemsiz hissetmeme ve ileride daha büyük tartışmalar yaşamamıza neden oluyor. Çünkü o konuyu içimde büyüttükçe büyütüyorum." diyor. Yasemin Kural da "Kim soktu bunları kafana?" cümlesine çok kızıyormuş. "Sanki biz bir şey düşünemeyiz, hiçbir şeyden anlamayız." diyen Kural, erkeklerin kadınların da düşünebildiğini anlaması gerektiğini söylüyor.

Erkekler bizi ne zaman anlar bilmiyorum ama bildiğim birşey var ki bu erkekler hep kendilerini üstün zannediyorlar.Ama bilmiyorlar ki onları dünyaya getiren de bir kadın!!!: ): ): ): )

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Bu durum hala devam ettiğini sanmıyorum açıkçası artık bu cümleleri sarf eden erkek yoktur kadınlar bizim baş tacımız paylaşım için teşekkürler@destina

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
"Sen kadınsın otur oturduğun yerde."
"Hallederiz"

"Bakarız"

"Sen ne anlarsın ki"
"Kim soktu bunları senin kafana

"Akşama kadar evdesin ne iş yaptın da yoruldun?"

Bu kadar da olur pes vallahi benimki nerdeyse hepsini kullanıyor
Bir çocuğa bakamadin da var ayrıca[emoji847]