O bir pasta??Yemek değil bu sanat sanat![]()
Ben ıspanak olan her şeyi ayrı yerde tutarımO bir pasta??
Birgün dene de bizde nasiplenelim??Ben ıspanak olan her şeyi ayrı yerde tutarımBence bu bi sanat olmuş. Krema yapması ise efsane pudingten krema çıkardı. Minicik kutuya 5 lira vereceğime bundan yapmak daha mantıklı
![]()
Hamur işi çok beceremiyorum. En son bi tane poğaça yaptım kolum kadar büyük olduBirgün dene de bizde nasiplenelim??
İçine ıspanak serpiştirilmiş olsun??Hamur işi çok beceremiyorum. En son bi tane poğaça yaptım kolum kadar büyük olduKremalı köri soslu mantarlı tavuk konusunda iyiyim ama
![]()
Yok ıspanak ayrı. Ispanak ve krema da çok yakışır. Şimdi öncelikle ıspanak bi süre haşlanır. Sonra suyu süzülür. Bir miktar tereyağı eritilir. İçine soğan ve mantar atılır. Baharat olarak karabiber çekilir. Soğan pembe olunca mantar da kızarınca süzülmüş ıspanak atılır. Bi süre kavrulur. Sonra üstüne krema dökülüp 5 dk kısık ateşte çevrilir. Afiyet olsunİçine ıspanak serpiştirilmiş olsun??
Eline sağlık güzel oldu,şimdi sıra tadım yapmakta??Yok ıspanak ayrı. Ispanak ve krema da çok yakışır. Şimdi öncelikle ıspanak bi süre haşlanır. Sonra suyu süzülür. Bir miktar tereyağı eritilir. İçine soğan ve mantar atılır. Baharat olarak karabiber çekilir. Soğan pembe olunca mantar da kızarınca süzülmüş ıspanak atılır. Bi süre kavrulur. Sonra üstüne krema dökülüp 5 dk kısık ateşte çevrilir. Afiyet olsun![]()