-
-
-
- MFC Puanı
- 1,810
İsmet Ergün Kimdir - İsmet Ergün Hayatı - İsmet Ergün Biyografi
Konya'da doğdu, 1972 den bu yana Berlin'de yaşıyor.
1975-76 Berlin Güzel Sanatlar Akademisinde Konuk Öğrenci
1976-80 Sosyal Pedagoji Enstitü'sünü bitirdi.
1986 Trier Yaz Akademisi'ne katıldı.
1988-91 Andrej Woron atölyesinde "Etage" Resim ve Sahne Tasarımı Öğrenimi.
1991-93 Hochschule der Künste Berlin, Fachbereich 11 (Bölüm 11)
1990-92 Theater Kreatur'da, Zimtläden, Das ende des Armenhauses, oyunlarında, reji asistanlığı, sahne ve kostüm çalışması.
Kölner fragment, kostüm çalışması, reji Tom Fecht. Baluer Engel, Theater des Westend, Andrej Woron'la, kostüm ve maske çalışması, reji: Peter Zadek ve Jerome Savary.
1996 Bremer Theater, Üç Kuruşluk Opera'da Andrej Woron'la sahne, kostüm ve reji çalışması.
1987-03 ZDF, Terre des Homes, film serisinde kostüm çalışmaları.
Rejisörler: Lars Becker, Alejandro Quintana, Christof Röhl, Caspar Harlan, Luc Mc Bain.
Çeşitli reklam ve sinema filmlerinde sanat yönetmenliği.
2007-08 Bende Sıra - Ich Bin Dran - kısa filminde senaryo ve reji. Ayni film Locarno'da uluslararası yarışmada, "gümüş leopar" olmak üzere, çeşitli ülkelerde, birinciliklerle birlikte toplam 22 ödül aldı.
Konya'da doğdu, 1972 den bu yana Berlin'de yaşıyor.
1975-76 Berlin Güzel Sanatlar Akademisinde Konuk Öğrenci
1976-80 Sosyal Pedagoji Enstitü'sünü bitirdi.
1986 Trier Yaz Akademisi'ne katıldı.
1988-91 Andrej Woron atölyesinde "Etage" Resim ve Sahne Tasarımı Öğrenimi.
1991-93 Hochschule der Künste Berlin, Fachbereich 11 (Bölüm 11)
1990-92 Theater Kreatur'da, Zimtläden, Das ende des Armenhauses, oyunlarında, reji asistanlığı, sahne ve kostüm çalışması.
Kölner fragment, kostüm çalışması, reji Tom Fecht. Baluer Engel, Theater des Westend, Andrej Woron'la, kostüm ve maske çalışması, reji: Peter Zadek ve Jerome Savary.
1996 Bremer Theater, Üç Kuruşluk Opera'da Andrej Woron'la sahne, kostüm ve reji çalışması.
1987-03 ZDF, Terre des Homes, film serisinde kostüm çalışmaları.
Rejisörler: Lars Becker, Alejandro Quintana, Christof Röhl, Caspar Harlan, Luc Mc Bain.
Çeşitli reklam ve sinema filmlerinde sanat yönetmenliği.
2007-08 Bende Sıra - Ich Bin Dran - kısa filminde senaryo ve reji. Ayni film Locarno'da uluslararası yarışmada, "gümüş leopar" olmak üzere, çeşitli ülkelerde, birinciliklerle birlikte toplam 22 ödül aldı.