Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

isimtescil.net dolandırıcılığı

ZaiL

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1
turkkolik.com domainini bir arkadaşımın isteği üzerine 24 Kasım tarihinde isimtescil.net ten kayıt ettim. Aradan 34 gün geçtikten sonra domainin domain bilgilerinin değiştiğini gördüğüm ve isimtescil.net i aradım durumu izah ettim. Domain için iki kişinin ödeme geçtiğini bu sebeple karışıklık olduğunu ama kayıtlarda domaini ilk alan kişi olarak biz göründüğümüz için domainin bize verileceğini söyledi. Telefonu kapattım daha sonrasında islamevin.com domainininde whoisinde başka birisinin bilgileri olduğunu fark ettim o domain içinde aradım bir karışıklık olduğunu söyleyip onuda düzelteceklerini belirttiler bende kendilerine teşekkür edip telefonu kapattım. Ama bugün bir telefon geldi domaini ilk alan kişinin biz olmadığımızı söylediler. Yani domain kayıt tarihinden itibaren 34 gün geçtikten sonra domain için bizden önce başkasının ödeme geçtiğini tespit edip domaini bizden alıp başkasına veriyorlar ve bize paramız iade bile edilmiyor. Yorum sizlerin..

MaRaBa

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    10
ben domainlerimi cekiyorum o zaman oradan.... mahkemeye vermek lazım...

ZaiL

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1
Kadına söyledik yasal haklarımızı kullanacaz ne yaparsanız yapın diyor

MaRaBa

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    10
evet 10 gun once ayrılan bir elemanı ile görüştüm onlarca dava var dior umursamıyorlarmış...

ircscorpion

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
şimdi herşey hoş güzel anlatılmıs ben turkkolik.com u 2 k yaptım o zamana kadar neredeydin ZaiL o 34 gun ben backlink kastım 34 gün boyunca hic mi kaydettigin domaine bakmadın ?

ben 5 6 bin backlink kastım film izle aramasında 4. sayfaya getirdim isim tescilden bana mail geliyor bu domain senin degil diye bir dunya forumda konu açmışsın domainde gözün varsa verirsin emegimi atarım domaini sana bu iki kişi kaydetme olayı isim tescilin yeni scriptinden kaynaklanıor benim banka dekontlarım daha önce cıktı ki bana devredildi domain.

tattoomurat

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
isimtescil.net Dolandırıcılığı!

Lütfen isimtescil.net firmasından host domain almayın isimtescil firmasından alışveriş etmeyin .Size Ocak 2010 tarihinde isim tescilden yaptığım alışverişin nasıl fiyaskoyla sonuçlandığını kısaca anlatacağım...

Host + Domain 'e toplam olarak 100 lira gibi bir tutar ödedim.Aslında bu işlemleri yaptığım
anda ileride bu tarz sorunlarla karşılaşacağımın sinyallerini yavaş yavaş vermişlerdi.

Sanal-Pos uygulaması üzerinden kredi kartı hesabımdan para o saniyede çekilse de host ve domainin işleme açılması 72 saati buldu.Ardından sunucularınadaki aksaklıklar yüzünden tasarım esnasında kaybedilen
zamanda cabası...

Aradan toplam 1 ay bile geçmemesine rağmen sunucularındaki genel bakım yüzünden 7 gündür kendi siteme hala ulaşamıyorum.Geçen bu 7 gün içinde onlarca defa telefonla iletişime geçmeme rağmen lakayit davranışları ve ilgisizlikleride insanı çileden çıkartır derecede.Para iadesi de söz konusu değil.

Ben isimtescil.net ile yaptığım alışverişten binlerce kez pişmanım.En iyisi sizde bu firmayla yapacağınız alışverişlerden önce bir kez daha düşünün!!!

Üst Alt