Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Isaac Kappy, Isaac Kappy hayatını kaybetti, Isaac Kappy ölüm sebebi ne?

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Isaac Kappy, Isaac Kappy hayatını kaybetti, Isaac Kappy ölüm sebebi ne?

isaac-kappy-sli_16_9_1557987911.jpg

Thor, Klown Kamp Massacre, Fanboys ve Not Forgotten gibi filmlerde izlediğimiz 42 yaşındaki Hollywood yıldızı Isaac Kappy, Arizona’da bir nehre atlayarak 42 yaşında hayata gözlerini yumdu. Instagram hesabından bir veda mektubu paylaşan Kappy, karakteri hakkında aslında yıllar önce yapması gereken bazı çıkarımlar yaptığını yazdı. Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “İyi bir insan olduğuma inanırdım ama aslında değilim. Aslında hayatım boyunca gayet kötü bir insan oldum. İnsanları para için kullandım, birçok kişiye ve insanların güvenine ihanet ettim. Alkol, uyuşturucu ve sigara kullanarak vücuduma ihanet ettim. Beni seven insanlardan faydalandım. Kumara para harcadım. O kadar çok harcadım ki geleceğimi heba ettim. Artık hayatta kaybedecek hiçbir şeyim yok.”

Alıntıdır.

Püf

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    48
Hmm
Bunlar yine de can almaya değer mi
İyi insan olmaya çalışmak daha zor belki de

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
Nehire değil ;

Arizona Kamu Güvenliği Dairesi sözcüsü Bart Graves, ünlü aktörün tüm çabalara rağmen kendini köprüden attığını ve düştüğü yolda araba çarpması sonucu öldüğünü açıkladı.

Üst Alt