Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

ircpolice ile röportaj..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
keyif verici bir sohbet olmuş gerçekten murats ve zail reelden tanıdım kişilerdir anlattığı gibi tanısanız süper insanlar olduğunu anlarsınız. eksik olmasın bursaya her geldiğindebuluşmaya alışırız. ircpolicede gerçekten emek veriyor. kısacası gerçekten güzel olmuş stella.

Lady

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    726
Keyifli bi o kadar akici bir söylesi, keyifle okudum.. İki tarafada tesekkur ediyoruz ;)

Siyah

MüşkülPesent
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,156
Öncelikle belirtmek istiyorum ki;
Son Ziyaretiniz: 19-12-2009 Saat 18:09 gerçekleşmiştir

Bu tarihden bu yana, ilgimi çekicek post attırıcak bir şey olmamıştı. Yalnız, IRC üzerinden röportajı biraz takip etmiştim. Gözlemlerime göre de, çok dağınık bir röportaj olmuştu.

Şimdi ise görüyorum ki, güzel bi işçilikle harika bir şekilde sunulmuş. Ortada verilen bir emek var, emeğe saygımız var tabii ki. Röportaj oldukça akıcı olmuş.

Fakat, aynı sorular bir iki kez sorulmuş. Oralarda düzenlenebilir. Ve bir iki renklendirme hatası gözüme çarptı.

Bunların dışında, oldukça güzel/sürükleyici bir röportaj olmuş. Stella, ircpolice ve diğer katılım gösteren tüm kullanıcılara teşekkürler. İyi forumlar.

ParaboLa

Всё будет хорошо..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34
Keyifle okudum :) Hayallerini gerceklestirebilirsin insallah guzel kardesim. Bigun bi cay-kahve icme firsatida bizim elimize gececektir diye inaniyorum. :)

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
ircpolice Çok keyifLi ßir söyleşi oLmu$ zevkle oKudum :) ßa$arılarının devamını diLerim haSan'cımm.. Stella mmm emeğine Sağlık Seninde ßeßegim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt