Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

iOS 10.3.2 Beta 4 yayınlandı

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
Apple, geliştiriciler için iOS 10.3.2 Beta 4 güncellemesini bugün indirime sundu. iOS 10.3.2 Beta 4 ile gelen yenilikler

1492496535_ios.png

Apple, bugün geliştiriciler için iOS 10.3.2 Beta 4 güncellemsini OTA üzerinden indirime sundu. iOS 10.2 ile yaşanan sorunları iOS 10.2.1 ile çözen Apple, iOS 10.3.2 güncellemesi ile sesli asistanı Siri'ye yeni özellikler kazandırmayı hedefliyor.
Apple, nihayet iOS 10.3.2'nin 4. Beta sürümünde bu yeniliklerden az da olsa bahsetti.
SiriKit
Yeni SiriKit araç komutları beklendiği gibi çalışacak.
Üçüncü Taraf VPN Uygulamaları
Üçüncü taraf VPN uygulamaları beklendiği gibi çalışacak.
Siri
Siri'nin metin sorunları çözüldü.

Uzaktaki bir sunucudan cihazları güncelleme olanağı mümkün.
OpenURL
Bir üçüncü taraf uygulaması openURL'yi bir tel: //, facetime: // veya facetime-audio: // URL'sinde çağırdığında, iOS bir istem görüntüler ve aramadan önce kullanıcı onayı gerektirir.
s.o.s.
SOS yalnızca Hindistan'da desteklenmektedir.
WebKit
Safari artık azaltılmış hareket özelliğinidestekliyor. Bu özellik, web geliştiricisinin geniş hareket alanlarına duyarlı kullanıcılar için alternatif sayfa stilleri sağlama imkanı verir. Kullanıcılar, Sistem Tercihleri'nin Erişilebilirlik bölümünde azaltılmış hareket tercihlerini değiştirebilir.
1493056082_ios-10.3.2-beta-4-update-prompt.png

iOS 10.3.2 güncelleştirmesi, işletim sistemi varsayılan güven deposunda bulunan bir kök Sertifika Yetkilisi (CA) tarafından verilen Safari ve WebKit'te TLS için SHA-1 imzalı sertifikalar için destek kaldırıyor.
iOS 10.3.2 Beta 4 güncellemesini alan modeller

iOS 10.3.2 Beta 4 güncellemesini; iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 4. nesil, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro ve iPod touch 6 modelleri alıyor.

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
İnş diğerlerine oranla daha iyi olur sorun yaşamaktan sıkıldım :u1:

BoluBeyi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437

Beklediğim özellik gelsin artık haberleri de senden alırız :s38:

takip edelim bakalım. hatta sana bir önerim var kullanmamıs olabilirsin ama İphone için sarşlı kılıf var. hem kılıf hem şarj. kullanılabilir bir ürün. tavsiyemdir :)

BoluBeyi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437

Bir ara çok gündemdeydi ama ben kullananlar kervanın da yer almadım beni pek cezbedemedi :)

bu konuda tek endişem kılıfın telefona zarar verebilecegiydi. hani şarj yeri bozulabilir veya şarj performansını düşürebilir.önceden sallıyorum 10 saat gidiyorsa kılıf etkiledikten sonra 8 saat gidebilir gibisinden. Bu konuda güvenemedim acıkcası bende.

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
bu konuda tek endişem kılıfın telefona zarar verebilecegiydi. hani şarj yeri bozulabilir veya şarj performansını düşürebilir.önceden sallıyorum 10 saat gidiyorsa kılıf etkiledikten sonra 8 saat gidebilir gibisinden. Bu konuda güvenemedim acıkcası bende.

Aklın yolu bir işte risk almaya değer görmüyorum :)

Üst Alt