Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İntikam

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
İntikam

İki arkadaş vardır, arkadaşında ötesi dost hatta kardeş. Yıllardır arkadaşdırlar, işleri, okuduğu okullar, mahalleri bile aynıdır. Bunlardan birinin adı EGE diğeri ise ………………. dır. Ama bu arkadaşlığı sadece bir kız bozar. Bir kızla işleri sayesinde tanışırlar. Ege kızdan ilk günlerde nefret eder ama zaman geçtikçe . ona karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Sanki ona âşık olmuştur. Bunu arkadaşıyla paylaşmıştır. ................. Ben sanırım Duygu’ya karşı boş değilim. Bunu içimde tutamazdım bana yardım edebilirmisin?
………………… Üzgün,şaşkın ve kızgın bir şekilde hafif kekeleyerek tabi der.Ege ………………..’ya teşekkür eder ve onun kadar iyi bir arkadaşı olmadığını söyler. ………………... çaresiz ve üzgün bir şekilde oradan ayrılır. Zaman geçer ve Ege duyguya hiçbir şey söyleyemez. Buna dayanamayan ………………… ; artık bıktım der ve duyguya karşı hissettiklerini içinde tutamayıp Duygu ile konuşur. Duygu’nun da söyledikleri ona karşı olumsuz olmaz. Bunu öğrenen Ege …………….. nın yaptığı ihanetin karşılığını vermeyi planlar. O kadar sinirlidir ki arkadaşını canına bile kıyabilirdi. Aklında birçok fikir vardı ama bunlardan en güzeli de onların karşısına 1 hafta boyunca her gün gittikleri her yerde karşılarına korkunç bir maske çıkartıp üstünde HEOCKER yazısı yazmaktı. Tabi ki plânı bu kadar kısa ve basit değildi. . Bu sadece plânının ilk aşamasıydı. Bu aşamada sadece onları şaşırtıp birazcık da korkutmak vardı. Ve bunu da başarmıştı. Sıradaki aşaması da onları bayıltıp karanlık bir oda da 1 gün boyunca saklamasıydı. Bu oda da onlara HEOCKER’in korkunç bir videosunu izletip onları aç ve susuz bırakır. Bu kendisine yapılan ihanetin karşılığın da onlardan intikam almış gibi gelir ama Ege’nin yani kendisine taktığı lakapla HEOCKER’in yaptığı aslında ihanetin en büyüğüdür. Sanki hiç bıkmamış gibi onları korkutmaya devam eder. Bu sefer de sakladığı karanlık odada onlara çok korkunç bir ses dinletir ve onlara eziyet etmeye devam eder. Ama bu öyle bir . eziyettir ki hiç dokunmadan onları delirtir hale getirir. Ama Ege lakabıyla HEOCKER bunları kendisinin yapıldığını anlamasınlar diye 2 kişiye daha yapar.Bunlarda onun arkadaşıdır. Birisinin adı Burak diğerinin adı ise Nida’dır. Bunlara da aynı şeyleri yapar. Sonra onları sakladığı karanlık odadan 24. Saatte serbest bırakır.24 saat boyunca kayıp olunca akrabaları ve . iş arkadaşları polise başvurmuşlardı bile. Evlerine gittiklerinde onları akrabaları ve arkadaşları görünce hemen onların yanına gittiler ve onlara sarıldılar. Sonra polisler onların verdiği bilgilerden yola çıkarak onları kaçıran kişinin veya kişilerin kim olduğunu bulmaya çalıştılar. Ama HEOCKER işini o kadar temiz yapmıştı ki polisler onu asla bulamamışlardı . Ege artık ……………….. İle bütün arkadaşlığını bitirmişti. Artık plânının 3. Ve son aşamasını yapmayı düşünüyordu. Bu aşamada onları ayırmak vardı. Bunu da ancak internet üzerinden yapabilirdi. Tabii ki internette de en çok kullanılan site olan facebook tan bunu başarabilirdi. İlk önce kendisine Arapça isimli bir face adresi açıp kıza yani Duygu’ya arkadaşlık . isteği göndermekti. Ama bunun için birkaç hafta beklemesi gerekiyordu. Çünkü daha birkaç gün önce kaçırılmıştı, Facesini açmak aklına bile gelmezdi. Birkaç hafta sonra yaşadıklarını azda olsa unutmaya başlamıştı. Facesini açtığında onla arkadaş oldu ve birkaç gün sohbet ettikten sonra duygunun aklında bir soru oluşmaya başladı. Nasıl olurda Arap bir insan bu kadar iyi Türkçe konuşur? Duygu bunu ona sorunca Heocker da bir şey söyleyemedi. Aslında hiç böyle bir soru beklemiyordu. Cevap vermesi gerektiğini anlayınca aslında ben türküm belki beni tanırsın adım HEOCKER der.Duygu şaşkınlıklar içerisinde gözleri dolu ve sinirli bir şekilde “LANET OLSUN” der ve o korkudan dolayı birden yere düşüp bayılır. Annesi onun odasına girip onun bayıldığını görünce “KIZIM” der ve onu kaldırıp uyandırmaya çalışır. Duygu uyanınca söylediği tek şey “ANNE; HEOCKER” dir.

ALINTI

Üst Alt