Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İntikam: Bir Aşk Hikayesi filmi kaç yılında çekilmiştir? İntikam Bir Aşk Hikayesi konusu ne, oyuncuları kim?

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
İntikam: Bir Aşk Hikayesi filmi kaç yılında çekilmiştir? İntikam Bir Aşk Hikayesi konusu ne, oyuncuları kim?

Ünlü oyuncu Nicolas Cage’in başrolünde oynadığı İntikam: Bir Aşk Hikayesi filmi bu akşam ilk kez televizyonlarda yayınlanacak. Sinemaseverler, İntikam Bir Aşk Hikayesi filminin konusunu merak ediyor. İntikam: Bir Aşk Hikayesi filmi ile ilgili tüm bilgiler haberimizde…

Yönetmenliğini Johnny Martin'in yaptığı İntikam: Bir Aşk Hikayesi filmi 2017 yılında vizyona girmiştir. Bugün ilk kez Türk televizyonlarında yayınlanacak olan İntikam: Bir Aşk Hikayesi filminin konusu ve oyuncularını sizler için derledik…

İNTİKAM BİR AŞK HİKAYESİ KONUSU

4 Temmuz bayramının ardından bir gece yarısı, 12 yaşındaki kızı Bethie’yle birlikte evine yürüyen Teena, bir çetenin saldırısına uğrar. Bethie’nin gözlerinin önünde tecavüze uğrayan Teena adaletin yerini bulmasını istemektedir. Bethie saldırganları teşhis edebilir ancak saldırganlar çok başarılı bir avukat tutunca Teena’nın eli oldukça zayıflar. En sonunda suçlular hiçbir ceza almadan serbest bırakılır. Saldırı günü olay yerine ilk gelen polis memuru ve aynı zamanda da Körfez Savaşı gazisi olan John Dromor, Teena’ya yardım edip intikamını almaya karar verir.

İNTİKAM BİR AŞK HİKAYESİ OYUNCULARI

Nicolas Cage
– John

Anna Hutchison – Teena

Talitha Eliana Bateman – Bethie

Deborah Kara Unger – Agnes

Don Johnson – Jay Kirkpatrick

Joshua Mikel – Marvin

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
Vaktim de var, hadi izleyeyim ben bunu.

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Nicolas cage için izledim ama çok düz olmuş. Oyunculuklar güzel ama konu basit kaçmış genel olarak 10 üzerinden 5. Bol vaktiniz varsa izlenebilir.

Üst Alt