Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İnsanları Mutlu Etmek İçin Yaşayanlardan mısınız?

İnanna

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9
mutlu-etmek-300x169.jpg

İnsanları mutlu etmeyi sevenlerin yaptığı en bariz şey seçenekleri hakkında yalan söylemektir. Genellikle düşündüklerini söylemektense yalan söylemeyi tercih ederler çünkü başkalarını üzmekten korkarlar.

Başkalarının düşüncelerini önemserler

Başkalarının düşünceleri onlar için o kadar önemlidir ki kendi verecekleri kararları etkilerler. Bu insanlar genellikle kendi ihtiyaçlarını göz ardı ederler ve başkalarının doğru olduğunu düşündükleri şeyleri yaparlar.

Sürekli özür dilerler

Hata yapmamış olsalar bile özür dileyen hep onlar olur.

Asla hayır demezler

Hayır demekte zorlanırlar. İstemeseler bile başkalarına yardım ederler çünkü onları üzmek istemezler.

İlgiden hoşlanırlar

Fark edilmek ve ilgi isterler. Saçlarını kestikleri zaman başkalarının bunu fark etmemesi onları üzer ve arkadaş kaybetmekten korkarlar.

Yeni tanıdıklarına bile her şeylerini hemen verirler

Başkalarının onları sevmelerini isterler. Bu nedenle de karşılarındakini mutlu etmek için fazlasıyla çabalarlar. Bu tip insanlar bu nedenle kolayca kullanılabilirler.

İnsanları mutlu etmek tabii ki de güzel ama bunun da bir sınırı olmalı. Siz siz olun başkalarının sizi üzmesine ve kullanmasına izin vermeyin!

SerelCikmazi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12
Evet. Genelde yardım ediyorum ozellikle çaresiz asıklara. Ben mutlu olamadım onlar mutlu olsun diye.

Üst Alt