dilokullari1
MFC Üyesi
-
-
-
- MFC Puanı
- 0
Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları, dil eğitimindeki fikir karmaşasında, öğrenim esnasında oluşabilen karmaşayı ve bunun yanında değişkenliğin gösterdiği etmenleri ortadan kaldırmak üzere bir ingilizce programı sunarak İngilizce dilini öğrenmek isteyenlere düzgün bir eğitim süreci geçirmelerini hedeflemektedir.
İlk başta tercih ettiği sektör mensuplarının etkilerine dair yapılacak programların akışı, taleplerini olumlu tepkiler alan AEC İngilizce Dil Okulları, doğru devam ettiği yolda alakalı firmaların yabancı dil eğitiminde belgeli ve kurumsal bir firma olma seviyesine gelmiştir.
Eğitim için devam ettiği sektörde farklı bölümlerde ilk tercih haline ulaşmış konumunda sürdürdüğü eğitimler, bireye özgü programlama eğitimleri veya en fazla 5 kişilik şubelerde verilen öğretimler temel düzey İngilizce'dir.
Avitaion English Center Dil Okulları; eğitim farkıyla, öğrenim aşamasındaki kişilere enson düzende yeni bir lisan gelişimlerini muhteşem şekilde başarıya ulaşmasını sağlamak amacıyla eksik kalan her bilgiyi vermektedir.
İngilizce eğitim süresi zarfında alanında uzman bir eğitim kadrosu tarafından, İngilizce eğitiminde başarmanın en önemli etkenin öğretmen olduğunun farkında olan Avitaion English Center Dil Okulları, bu konuda özverili ve sorumlu bir şekilde davranmaktadır. Kişilere ve kurumlara özel programlar uygulayarak istenilen zaman içerisinde en iyi şekilde yabancı dil öğrenimi için hazırlanan programlar da öğrencilerin en üst düzeyde eğitimlerini tamamlamasını amaçlayan AEC Dil Okulları, etkili ve kalıcı bir şekilde hizmet sunmaktadır.
Avitaion English Center Dil kursları, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve ayrıca 12 Tüketici Kalite Ödülü alarak verdiği ingilizce kurslarının sağlamlık ve kalitesini belgelemiş ve ayrıca İş İngilizcesi sektöründeki istikrarlılığını, özenini, kurumsallığını ispat etmiştir.