Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İlluminati

Melankolik

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -28
Efenim illuminati.. Aydınlık, aydınlanma olarak geçer.. Son zamanlarda çok duymuşuz, görmüşüz yada kenarından bi'yerinden okumuşuzdur bunu.. Müzik piyasaları, mason locaları, piramitler vs vs..Nedir bu illuminati derseniz, ilgililer için vikipedi şöyle bahseder; İlluminati - Vikipedi (http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lluminati)

Oysa ki kişide kapitalizmin oluşturduğu korkunun isimleşmiş halidir kendileri.. Ee derler ki çok "gizli bir örgüttür".. 3-4 defa toplantılarına katılabildim.. Daha sonra beni aforoz ettiler.. Sebebide neymiş efendim, mabette ritüel esnasında sürekli hatun kesiyormuşum.. Yav kessem nolucak zaten herkeste maske var.. neyse..
biggrin.gif
Google'de arama yaparken "Yaklaşık 31.800.000 sonuç bulundu (0,29 saniye)".. Ohoo, fazla gizli mi ne kalmışlar.. Şimdi asıl konuya giriyorum, paranoya yapmak istemem ama The Illuminati(http://illuminati.org/)sitesine girdiğiniz vakit ctrl+a yaparsanız geri sayım yapmaktadır site.. Şuan itibariyle "22 days + 20h : 28m : 23s " diyor.. Bu da 7 Aralık 2011 öğle saatlerine denk gelmektedir.. (Gs - Fb maçıda bu tarihte.. Düşündüğümü düşündünüz dimi !
shock.gif
)
Her 10 senede bi' böyle beşeri afetler meydana gelmektedir ki en bariz örneği olan 11 eylül saldırıları da İllimunati işi olarak gösterilmişti zamanında.. Neyse sitenin kaynak kodları incelendiğinde " Sorry, you are too late" yazmaktadır.. Bu da "Üzgünüm, çok geç" demek olsa gerek.. Şöyle ki hazır deprem olayları da mevcut son günlerde, hemen felaket senaryoları yazılmaktadır.. "Büyük İstanbul Depremi".. gibi gibi..Galiba 8 Aralıkta bu illuminaticilerin, o Mayıs ayında kıyamet kopacaktır diyen adamla aynı kaderi paylaşmaları itibarlarını zedeler..
tongue.gif
Yani dalga geçmiyorum ama eğer kötü bişey olacaksa da sevdiklerimi son kez göreyim yada namaza mı başlasam ne.. Umarım başkanı Harun yahya çıkmaz..
frown.gif

Üst Alt