Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlkokullarda Gün Boyu Uygulaması

kasif

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -4
İlkokullarda Gün Boyu Uygulaması

Önümüzdeki bir iki yıl içinde ilkokul öğrencilerinin gün boyu okula gidileceği yönünde karar alındı. Arkadaşlar ben bu uygulamayı yanlış buluyorum siz ne düşünüyorsunuz?

thexphones

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Eğitim sistemi malesef ülkemizde başlı başına yanlışlar üzerine inşaa edilmiş. Ali ata bak yada bak ali bu at yazdırmayı öğretmekle başlanan sistem ileride tarihini ve geleneklerini unutan yeni nesillere sebep olmakta.

Sonrasında ise bilgiye aç bu yeni nesil kullanılmaya müsait birer birey haline geliyor.

Gelişmiş ülkelerin ilköğretim çağından itibaren öğrencilerine ne öğrettiklerine iyice bakmalıyız. Belki de bakıyoruzdur devlet olarak ama bakmak var uygulama yok da diyebiliriz bu duruma.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Bir eğitimci gözüyle şunu derim ki; biz çoğu işi sade iş olsun diye yapıyoruz. Eğitimde gün boyu dediğin büyük ihtimalle sabah 9 da başlayan ve sabahçı öğleci olmayan model. Bence olması gereken de bu. :sigara ama uzun, çok uzun bir süre bakanlık bunu gerçekleştireceğiz dese bile olmayacak bir iş. :sigara

Sakin

Sürekli rassal değişken..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29
olması gereken bu. 5 dk tenefüs verip öğrencileri boğmak oldukca yanlış olur. arası bol geniş geniş daha iyi.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
sabahcı öğlenci muhabbeti olmadan tam gün uygulaması yapılacak oda en fazla 16:eek:o da biticektir , baskda bişe olma dueumu tok zaten ;)

Üst Alt