Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

İlker Yağcıoğlu: "Ali Koç liderse bu işi düzeltecek isim o"

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
İlker Yağcıoğlu, A Spor'da Akhisarspor - Fenerbahçe maçını yorumladı.

ilker_yagcioglu_ali_koc_eger_lider_iseCM.jpg

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 15. haftasında deplasmanda Akhisarspor'a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından A Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu açıklamalarda bulundu.

"NE OLACAK BEN DE MERAK EDİYORUM"
Nasıl oynuyorsunuz ya? Kadro yanlış, takımda her şey yanlış. İyi giden bir şey yok. Bir an önce bir şeylerin yapılması lazım. Devre arasında da söyledim. Bu işin şakası kalmadı. Kasımpaşa, Ankaragücü, Kayseri. Ligin sonunda Kayseri gelmiş seni yenmiş. Ne olacak ben de merak ediyorum.

"BU İŞİ ALİ KOÇ DÜZELTECEK"
Ali Koç liderse bu işi düzeltecek isim o. Millet Aziz Yıldırım'a kızıyordu soyunma odasına giriyordu diye. Ali Koç da girdi. Türkiye'deki gerçek bu. Kimse kusura bakmasın.

Üst Alt